SPO: Mi smo najbolji svedok i sudija

Novosadski odbor Srpskog pokreta obnove saopštio je da je gradska vlast, na čelu sa SNS rešila više gorućih problema za godinu dana, nego bivša vlast za četiri.

Novosadski odbor Srpskog pokreta obnove saopštio je da je gradska vlast, na čelu sa SNS rešila više gorućih problema za godinu dana, nego bivša vlast za četiri.

U saopštenju je navedeno da SPO može biti najbolji svedok i sudija u oceni funkcionisanja sadašnje i prethodne gradske vlasti, jer je u obe učestvovao.

"Od formiranja gradske vlasti najviše vremena je gradonačelnik Miloš Vučević, nažalost, utrošio na gašenje požara u javnim preduzećima koje su izazvali u protekle četiri godine kadrovi Demokratske stranke i Ujedinjenih regiona Srbije. Bez obzira na to, sa daleko manjim budžetom i većim opterećenjem u odnosu na budžet iz prethodnog mandata, u poslednjoj godini je više urađeno", navodi se u saopštenju.

SPO ocenjuje da su "naročito licemerne" kritike portparolke Demokratske stranke Aleksandre Jerkov, koja je bila vrlo aktivna u optužbama na račun bivšeg gradonačelnika Igora Pavličića iz sadašnje njene stranke, pa čak i u vreme kada je bila predsednik Skupštine grada ispred Lige socijaldemokrata Vojvodine. "Možda je sada, posle godinu dana, pravo vreme da javnosti otkrije tajnu, ako je prethodna gradska vlast bila tako uspešna, zašto je tražila smenu Pavličića, a kada je on u avgustu prošle godine njoj lično predao svoju kovertiranu ostavku, dok je bila predsednica Skupštine grada, zašto je nikada nije stavila na dnevni red skupštine".

SPO ističe da je uneo u zajedničku koaliciju sa LSV više od 9.000 glasova, što vredi četiri mandata, a u okviru aktuelne koalicije koja je na vlasti u gradu, su dobili tri odbornička mandata, "iz čega se može samo zaključiti da je Liga profitirala sa odbornikom više u odnosu na SPO".

  • Mikica

    17.09.2013 20:10
    @Danche - zasticeni svedoci
    Koji bre zasticeni svedoci? Kome to treba?
    Dok im malo j..ca pritegnu procvrkutace oni sami, sto o sebi sto o onima oko sebe. To je onicna interesna grupa sklepana sa koca i konopca i jedan jedini zajednicki cilj je pljacka svega sto nije njihovo.
    Kad se neko u ovoj drzavi resi da ocosti takve viodecete Vi kako oni svedoce. jedan protiv drugoga i to ko slavuji.
    A kad ti sto su to trebali vec da istraze krenu sve ce se njima sloziti na papiricima tako da ce i ti i takvi svedoci biti nepotrebni.
    Samo kad se krene. I ako se krene.
    Sto se petlje tice, budite sigurni da je nasa petlja sasvim sigurna, a i dovoljno cvrsta. Nije problem u petlji nego kako tu petlju racionalno i efikasno upotrebiti. Ali, nastavite li da provocirate sve je moguceeee.
  • 17.09.2013 08:23
    sud i svedočenje
    Dobro naplaćujete vaš sud i svedočenje

  • coco

    17.09.2013 06:22
    Lupus in...
    A je l’ bi to bilo ono „kadija ti sudi, kadija ti svedoči“, il’ tako nekako beše…
    E da vas *ebo onaj lupus iz fabule!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti