Departman novosadskog PMF-a pridruženi član Svetske turističke organizacije

Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu postao je pridruženi član Svetske turističke organizacije (UNWTO).

Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu postao je pridruženi član Svetske turističke organizacije (UNWTO).

Ova odluka doneta je na sednici Izvršnog veća UNWTO, saopštio je ovaj departman.

Direktorka UNWTO Jolanda Perdomo u pismu je navela da ova institucija, njen kredibilitet i kompetentnost, kao i potencijal za saradnju, može značajno da poboljša aktivnosti UNWTO i zajedno mogu doprineti poboljšanju turističkog sektora u korist šire međunarodne zajednice.

Pridruženi članovi UNWTO su obrazovne institucije, preduzeća (javna ili privatna), turističke organizacije, nevladine organizacije i druga udruženja čije su aktivnosti vezane za turizam i koje doprinose svojim znanjem i stručnošću u promovisanju turizma.

Status pridruženog člana u UNWTO ima više od 100 institucija iz 80 zemalja. Razlika između pridruženog članstva i punopravnog članstva je u tome što punopravni članovi mogu biti samo države, navedeno je u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti