VIDEO: Snimak brutalnog obračuna u Miše Dimitrijevića u kom je korišćena mačeta

Danas se na internetu pojavio snimak nadzornih kamera brutalne tuče pubertetlija kriminalaca u kojoj je juče u Miše Dimitrijevića jedan od njih isečen mačetom.
Danas se na internetu pojavio snimak nadzornih kamera brutalne tuče pubertetlija kriminalaca u kojoj je juče u Miše Dimitrijevića jedan od njih isečen mačetom.

Obračun petorice dečaka ludaka snimile su kamere sa okolnih zgrada.

Podsetimo, šesnaestogodišnjeg M.M. i još jednog njegovog drugara su juče oko 16.30h napala trojica maloletnika. Najpre su se sukobili verbalno, a potom i fizički.

U kratkoj tuči, jedan od dečaka je uspeo da pobegne, pa su trojica nasrunula na M.M. koji je ostao da leži na zemlji. Jedan od njih ga je isekao mačetom posle čega je ovaj obilno iskrvario, ali je uspešno operisan i zbrinut u novosadskoj Dečijoj bolnici.

Policija je najmanje jednog od nasilnika uhapsila, navodeći da je u pitanju sukob maloletnih huligana.

 

  • anonimus

    24.10.2013 23:43
    nego dasta
    nisu ni izasli iz klupe vec su postali ubice... ali jedan od tih momaka ima 14 godina pa njega prvo treba zatvoriti pa onda ostale lepo u Engleskoj zakon od 10 godina mozes krivicno da odgovaras i cao pa ti radi sta oces... batine i teska izolacija pa kad malo pocnu samo sa sobom da pricaju onda ih pustiti u zatvor...
  • 609

    18.09.2013 16:56
    360
    @Jel... - @Banat - promene

    Ako se sve okrene za 360 stepeni...vracamo se na isto... Matematika drugi razred.
  • 18.09.2013 15:49
    Samo Veselo
    vi sto komentariste ste gori od njih nemate pojma ni o cemu a kenjate ovuda nesto
    ovo i jeste pokusaj ubistva ali onog "nevinog decka" koje je izvadio SRP I ZABO GA U LEDJA LIKU KOJI JE SEDEO ( gledajte glupi snimak) zatim ovaj vadi srp iz svojih ledja i napada njega krivi su i jedan i drugi a sto se kazni tice ista za svu petoricu
    sto se tice "napadaca" i "zrtve" i jedan i drugi su u bolnici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti