Danas i sutra aeromiting na Dunavu kod keja

"Aeromiting 2013 Novi Sad" održava se danas i sutra od 12 do 15 sati, iznad Dunava na potezu između Varadinskog i Mosta slobode.
"Aeromiting 2013 Novi Sad" održava se danas i sutra od 12 do 15 sati, iznad Dunava na potezu između Varadinskog i Mosta slobode.

U subotu je trening, a u nedelju takmičenje.

Između dva mosta biće postavljeno nekoliko kapija visine 18, a razmaka 30 metara. Piloti će imati zadatak da što brže i sigurnije prođu kroz njih, a sudije će ocenjivati brzinu kojom su savladali prepreke, kao i samu izvedbu figure.

Uz domaće pilote, nastupiće i letači iz deset evropskih zemalja. Novosađani će aeromiting moći da prate kako sa obale Dunava tako i s Petrovaradinske tvrđave.

Organizatori aeromitinga su Grad i Aero klub "Novi Sad". Aeromitinzi su se ranije održavali na čenejskom aerodromu.

  • 21.09.2013 18:55
    Super
    Ma savrseno malo novine, Razonode, ovo jos nisam video i srecan sam sto mogu po prvi put uzivo.
  • 21.09.2013 14:38
    @Labud
    Daleko bilo da svoj lepi grad poredim sa takvim prćijama izgrađenim na račun rada robova koji su dali svoj život kopajući so i ptičiji izmet (nije šala niti metafora, izuglajte..) po svetu!
  • 21.09.2013 14:36
    @Lale
    Pola učesnika na red-bulu su kontroverzni biznismeni ili piloti koje plaćaju kontroverzni biznismeni (kao što je uostalom i sam red bul). Ja ipak uživam u prosečnim akrobacijama Galeba G2 koji je ipak natprosečno atraktivan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti