Novosađani tokom vikenda čistili Ribarac

Prethodnog vikenda petnaestak Novosađana učestvovalo je u akciji uklanjanja ambrozije i đubreta na Ribarskom ostrvu.
Prethodnog vikenda petnaestak Novosađana učestvovalo je u akciji uklanjanja ambrozije i đubreta na Ribarskom ostrvu.

Kako za 021 kaže organizator akcije Jovica Vukša, na Ribarcu je za svega nekoliko sati odrađen pristojan posao, ali je ostalo još dosta smeća jer nisu uspeli sve da očiste.

"Da nas je došlo nekoliko desetina, verovatno bi pokrili veću površinu. Teren je bio nepristupačan, sa gomilom špriceva, stakla, zilion kesa i iskorišćenih kondoma", priča Vukša i dodaje da je atmosfera na akciji bila izuzetna i da su među učesnicima stvorena nova poznanstva i kontakti.

"Većina učesnika su bili mladi ljudi, sa pozitivnim stavom o životu. Takođe su svi pokazali čvrstu rešenost da moramo da se okupimo bar još jednom ako nas posluži lepo vreme u oktobru", rekao je Vukša.

Podsetimo, ovaj Novosađanin je krajem avgusta zajedno sa svojim kumom Draganom Vukmirovićem očistio veliko polje ambrozije koje se nalazi u krugu Kliničkog centra Vojvodine.

  • 24.09.2013 09:54
    xy
    Ima mnogo smeća oko svih kontejnera u gadu. Smrad naokolo, neizdrživo... Eto novog izazova za prilježne građane (šta fali, pa nije valjda da to treba tako da ostane... i to ispred zgrada), a red je i da uposlenici "Čistoće" lepo odmaraju. A mi, navalimo!
  • Istinica

    24.09.2013 08:05
    Čast mi je
    Čast mi je što poznajem Jovicu Vukšu istinskog entuzijastu i pokretača ovih akcija. A za moj izostanak sa ove akcije neću tražiti opravdanja jer opravdanja nema kao i za većinu onih koji se pravdaju što nisu učestvovali.
  • Tasha

    24.09.2013 07:17
    tooooo!!!
    svaka cast na akciji. ako mi NOVOSADJANI ne uzmemo stvar u svoje ruke niko nece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti