Upis u toku u vrtiću "Skočko Hop"

"Skočko Hop" dečiji centar, vrtić i rođendaonica se nalazi u mirnoj, zelenoj ulici u blizini centra Novog Sada u Karađorđevoj 61.
"Skočko Hop" dečiji centar, vrtić i rođendaonica se nalazi u mirnoj, zelenoj ulici u blizini centra Novog Sada u Karađorđevoj 61.

Sa radom je počeo u novembru 2011. godine i uspeo je da izmami pregršt dečijih osmeha uz zadovoljstvo kako i dece tako i roditelja. Kvalitetan i kreativan način rada, posvećenost, strpljenje, ljubav, saradnja sa roditeljima i osluškivanje potreba i želja svakog deteta pojedinačno, je učinilo da se stvori porodična, prijatna atmosfera u kojoj deca jedva čekaju da provode svoje vreme.

Prelep ambijent Skočko Hop-a je u potpunosti prilagođen potrebama deteta. Prostor je pretvoren u maštovito dečije carstvo, stimulativno za celokupan razvoj deteta, kako i psihičkog tako i fizičkog. Pored unutrašnjog prostora, deca imaju priliku da vreme provode i u dvorištu koje se prostire na više od 500m2, ispunjeno zelenilom, drvećem, cvećem, jednostavno rečeno - prelepom prirodom, uz razne dečije rekvizite za kvalitetnu igru dece.

Program rada:
Program rada je sveobuhvatan i sastavljen da zadovoljava različite potrebe deteta za fizičkim i psihičkim razvijanjem. Uz korišćenje savremenih i u praksi potvrđenih metoda naglasak stavlja na:
•    individualizovan pristup svakom detetu,
•    kreiranje podsticajne sredine u kojoj dete ima slobodu da se razvija individualnim tempom,
•    praktičan rad i iskustveno učenje,
•    podsticanje samostalnosti,
•    učenje samodisciplini.

Sve to uz poštovanje detetovog prirodnog psihološkog razvoja. Uloga vaspitača je da posmatra i usmerava dete, uz fleksibilan sistem rada, prvenstveno poštujući potrebe deteta. Uloga roditelja je takođe veoma važna. Roditelji su detetovi "prvi učitelji" tako da se u program uključuju kao partneri i savetnici.

Fizička aktivnost je neophodna kako za fizički tako i za psihički razvoj deteta. Odabranim igrama se razvija akomodacija, koordinacija pokreta i motorike, razvoj grafomotorike. (metodika Mensa NTC sistema učenja). Programom ovaj segment nije zanemaren, šta više podignut je na viši nivo jer deca imaju priliku da rade sa stručnim trenerom koji uz vežbe korektivne i razvojne gimnastike brine kako o fizičkom, tako o psihičkom razvoju deteta.

Engleski jezik je postao nezaobilazan element u obrazovanju svakog deteta, tako da se u okviru programa realizuje i svakodnevna komunikacija na engleskom jeziku.

Posebno se izdvaja rad sa "Montessori" edukativnim materijalima.
Kreativne radionice: gluma, likovne radionice, psihološke radionice.
Boravak u prirodi: vrtić raspolaže sa 500m2 dvorišta za igu, ispunjenog zelenilom, drvećem i cvećem i raznovrsnim dečijim rekvizitima
Saradnja sa spoljnim saradnicima: psiholog, pedijatar.

Skočko Hop organizuje za najmlađe:
•    Školicu engleskog jezika,
•    Školicu sporta.
Priuštite svom detetu mogućnost da na kreativan način, uz igru, muziku i pesmu savladava strani jezik. Rad se ostvaruje u malim grupama, i mališani već sa 3 godine mogu da se priključe. Školica sporta uključuje korektivnu i razvojnu gimnastiku. Dete kroz sport, igru i zabavu razvija svoj sportski i timski duh, raduje se, takmiči i stiče prijateljstva, a u isto vreme razvija motoriku, koja utiče ne samo na fizički, nego i na psihički razvoj deteta. Rad se takođe odvija u malim grupama.

Rođendani

Ulepšajte svom detetu rođendanske trenutke u najveselijoj atmosferi rođendaonice Skočko Hop!
•    120m2 prostora za igru
•    odvojen deo za roditelje
•    veseli animatori
•    kreativne igre, facepainting, karaoke
•    muzika i pevanje

Takođe, Skočko Hop je savršen izbor za proslavu prolećnih i letnjih rođendana. Rođendaonica raspolaže dvorištem u drveću i zelenilu koje se prostire na više od 500m2 i sadrži pesak sa toboganom, penjalice, ljuljaške, klackalice, trambolinu i razne dečije rekvizite, kao i prostor za roditelje u hladu. (PR tekst)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti