FOTO: Štrikovi s vešom ispred Banovine, SNP-a, kod Spensa,...

Na više mesta u Novom Sadu danas je neko raširio štrik i okačio stari veš.
Na više mesta u Novom Sadu danas je neko raširio štrik i okačio stari veš.

Lokacije na kojima je raširen veš su ispred Banovine, kod Spensa, ispred Srpskog narodnog pozorišta i na Bulevaru oslobođenja.

Kod Banovine je u međuvremenu uklonjen, a kako je fotoreporteru Radija 021 rekao portir u pozorištu, štrik je postavljen tokom noći i nije poznato ko ga je stavio.

Za sada se još niko nije oglasio povodom ove neobične akcije.

  • Bla Bla

    26.09.2013 20:08
    Pročitam tako naslov,pogledam slike,shvatim na jedan sebi svojstven način.Naravno radoznalost mi ne dozvoljava da ne pogledam komentare,rekoh da vidim kako su to drugi razumeli.
    Nakon čitanja komentara ukapiram da su čitaoci izgubili svaki smisao za dobar komentar(čast izuzecima)i da se sve svodi na jeftina polupismena prepucavanja.Opostite ako sam nekog svojom iskrenošću uvredila,nije bila namera.
    Elem, da ne kritikujem,stvarno prljavog veša nam je svima dosta,hajde malo radimo,u novinskim naslovima da čitamo rezultate našeg(vašeg) rada,a ne samo naslove i hajke u novinama,hapšenja i nekakve teatralnosti.
    Šta me briga koga ste priveli,hoću da znam ko je koliko osuđen i za šta.
  • 26.09.2013 14:13
    трећа србија
    nije mi jasno odakle vama pravo da nekog vredjate...nemate pojma o cemu pisete, bitno je da nekog pljujete. svi ti ljudi iz trece srbije su divni,ozbiljni i zar je problem sto su mladi i sto se bore za nas grad... pa vise su oni ucinili za ovo malo vremena od kad su tu nego svi ostali zajedno i umesto da ih svi podrzimo vi zivite i dalje u nekim iluzijama...okrecete glavu od problema,mislite resice se sami. hvala bogu pa imamo nasu trecu srbiju,divnu koja se bori za nasu zemlju, za nas grad... svaka cast momci
  • mupika

    25.09.2013 20:05
    gusle i frula
    dveri, zveri, treća srbija, druga pojma nemam koja još glupost neće stići u naš grad, neke novosadske novine koje mi se sve čini da su sve drugo osim novosadske ma mislim koja još glupost neće biti servirana iz bgd-a, mada ima simbolike jer ima puno prljavog veša medju nama i treba ga oprati, nadam se da će novosadjani znati da osude ove na vlasti u gradu i strpati ih u mišiju rupu na prvim sledećim izborima, valjda nas još dovoljno ima koji smo ostali u ovom gradu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti