Trećesrbijanci kreatori "štrik" akcije

Štrikove sa okačenim prljavim vešom na više lokacija u Novom Sadu okačili su tokom noći aktivisti političke grupacije Treća Srbija.
Štrikove sa okačenim prljavim vešom na više lokacija u Novom Sadu okačili su tokom noći aktivisti političke grupacije Treća Srbija.

Jedan od štrikova je bio okačen ispred sedišta pokrajinske vlade u kojoj su na vlasti demokrate, a drugi kod Spensa, prekoputa Gradskog odbora DS-a. Aluziju na jučerašnje hapšenje predstavljaju i dva štrika, onaj kod SNP-a je u blizini hotela "Centar" koji je u vlasništvu Petra Matijevića, dok je preostali kod zgrade "Bulevar centar" na Bulevaru oslobođenja koju je sagradio Vojislav Gajić.

Štrikovi sa vešom bili su i na još nekoliko mesta u gradu.

Kako je za 021 rekao portparol Treće Srbije Sava Stambolić, javnost će o razlozima ove "štrik" akcije biti obaveštena vrlo skoro. On nije želeo da komentariše bilo šta, ali se nezvanično može čuti da su ovim želeli da ukažu na "silne afere i kriminal koji je ostao i obeležio vladavinu DS i LSV u pokrajini, a koji je sakrivan kao prljav veš". Konkretan povod je bilo jučerašnje hapšenje Borislava Novakovića, šefa poslaničke grupe DS-a u Skupštini Vojvodine.

Treća Srbija je na vlasti u Novom Sadu, kao jedan od koalicionih partnera. Prvobitno su na izborima nastupili pod listom "Dveri", ali su se kasnije odvojili i formirali novu političku organizaciju.

Komentari 116

  • dobronamerni komentator

    29.09.2013 08:30
    @parovica i bratiju
    svima je jasno da samo vas 6 pseudo odbornika ovde komentarise i odobrava sramnu akciju...

    Na vandrednim gradskim izborima bicete na nivou statisticke greske - mislite o tome!






  • Vladan

    26.09.2013 17:59
    Koliko...
    ...prljavog veša. Da li se ti "trećesrbijanci" ikada kupaju?
  • ran

    26.09.2013 16:39
    ns kultura
    Pa zar se ovde sme vređati i psovati majku. Jel to novosadska kultura. Biće da je to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti