Sajam turizma ubuduće mimo "Lorista"

Ovogodišnji sajam lova, ribolova, sporta i turizma, poznatiji kao "Lorist" održaće se od 2. do 6. oktobra na Novosadskom sajmu.
Ovogodišnji sajam lova, ribolova, sporta i turizma, poznatiji kao "Lorist" održaće se od 2. do 6. oktobra na Novosadskom sajmu.

Kako kaže generalni direktor ovog preduzeća, Dragan Lukač, to će biti poslednji put da se Sajam turizma održava u okviru "Lorista".

- Od sledeće godine Sajam turizma održavaće se na proleće, a termin smo promenili jer smo dobili primedbe od izlagača da u ranu jesen nemaju kome da ponude svoje turističke aranžmane. Ljudi su tek došli sa letovanja, a pokazalo se da u to vreme ne planiraju zimovanje - rekao je Lukač i dodao da će ubuduće Sajam automobila biti u sastavu "Lorista".

Takozvani "porodični dan", koji se u prošlosti pokazao kao veoma uspešan medju Novosadjanima, održaće se i ovaj put, i to u subotu 5. oktobra. Tada će kupovinom jedne ulaznice za 300 dinara sajmove moći da poseti cela porodica.

  • Brus Vilis

    26.09.2013 08:21
    Puc-puc, bam-bam...
    Super je to što vi lovci zimi hranite životinje. Samo, šteta što ih posle ustrelite. Nego, kakav je osećaj ubiti iz zabave?
  • bre

    26.09.2013 07:37
    Dva pitanja za vas "nelovce":

    1. Da li jedete meso?

    2. Da li vam je žao zivotinja po novopečenim farmama gde "život" provedu u 2 kvadratna metra i imaju sve moguće ugođeno?
  • semtex

    25.09.2013 20:56
    lov&ribolov
    Samo hladno oruzje za lov i vestacki mamci za ribolov!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti