Maloletnici šutirali putnike, otimali im torbe i skidali pantalone pred njima

Trojica četrnaestogodišnjaka juče su na Železničkoj stanici šutirala putnike, otimala im torbe, prskala ih suzavcem i pred njima skidala pantalone.

Trojica četrnaestogodišnjaka juče su na Železničkoj stanici šutirala putnike, otimala im torbe, prskala ih suzavcem i pred njima skidala pantalone.

Policija je protiv dvojice podnela krivične prijave, dok je treći u bekstvu.

Prema rečima očevidaca, najgore je prošao putnik iz Bačkog Jarka D.K. kojeg su prvo šutirali, zatim mu oteli torbu, dok su Novosađaninu M.Z. prsnuli suzavac u oči. U policiji kažu da su istog dana opljačkali hamburgeriju i lomili mobilijar na dečijem igralištu.

Očevici kažu da se sve odigralo veoma brzo, ali su za samo nekoliko minuta trojica osnovaca napravila opštu pometnju i haos na stanici. "Najpre su pretrčali preko pruge i došli na peron. Odmah su počeli da skidaju pantalone pred putnicima. Pokazivali su gole zadnjice i šokirali sve prisutne", kaže za "Blic" Kristina Šarić koja je tog dana bila sa ocem i trogodišnjom ćerkom na peronu. Ona priča da su maloletnici potom maltretirali starijeg čoveka koji je čitao novine na klupi. Iz čista mira jedan mu je oteo novine, a  druga dvojica su ga udarala po glavi.

"Kada je čovek pokušao da ustane, gurnuli su ga na žičanu ogradu i pobegli sa njegovom putnom torbom. Moj otac ih je sa tim čovekom pojurio i oni su bacili torbu i udaljili se sa stanice", navodi ona. Drugi očevici kažu da su ih videli na dečijem igralištu gde su šutirali i lomili klackalice, a potom su iz obližnje hamburgerije ukrali četiri flaše soka i otišli u park pored Međumesne autobuske stanice.

U parku je policija uhapsila dvojicu, a treći je pobegao.

  • realno

    27.09.2013 18:04
    "Trojica četrnaestogodišnjaka", alo 14 god! Nije mi jasno da BAS NIKO na stanici nije smeo nista da im uradi, a hvala bogu ima ljudi na sve strane.. Ako roditelji ne znaju da ih vaspitaju onda, molim lepo, svakom po koju vaspitnu pa nek me tuze za napad na maloletnika.. Posto kad maloletnik napadne to je nikom nista
  • Ne pada iver

    27.09.2013 13:45
    dalje od klade
    Vaspitanje se iz kuće donosi.
    Kakvi roditelji - takva i deca...
  • JOJ

    27.09.2013 08:24
    @MitarNs
    I sta si sad pokusao da kazes leba ti? Da li je poenta tvog komentarisanja to kako smo svi eto ziveli u bajci dok si ti jedan od retkih koji su oduvek znali sta je surova realnost? Ok super. Ti si nas idol.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti