Novosađanin Miloš Tomić novi direktor Uprave carina

Vlada Srbije danas je za direktora Uprave carina u Ministarstvu finansija postavila Miloša Tomića, a za direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Milovana Milovanovića.
Vlada Srbije danas je postavila za direktora Uprave carina u Ministarstvu finansija Miloša Tomića, a za direktora Uprave za sprečavanje pranja novca Milovana Milovanovića.

Prethodni direktor Uprave carina Tihomir Bogićević podneo je 20. septembra ostavku na tu funkciju.

Tomić je bio direktor Transnafte, a u karijeri je bio i na direktorskom mestu u Srbijagasu. Bio je i predsednik UO NIS-a, a radio u regionalnoj privrednoj komori Novi Sad, ADF-u, Srbijavodama i Hidroinvestu DTD.

Tomić je rođen 1971. godine u Novom Sadu, a diplomirao je na novosadskom Poljoprivrednom fakultetu na Institutu za uređenje voda.

  • Krusevljanin

    19.03.2014 13:35
    Bravo direktore...!!!
    Konacno da nasa carina dobije pravog coveka na pravom mestu... Svima Vama cu samo reci pogledajte rezultate Uprave carina u poslednjih sest meseci koliko je na njenom celu Milos Tomic i sve ce Vam nadam se biti mnogo jasnije, i molim Vas jos jednom ne pisite ruzno o coveku koga ne poznajete...
  • jo

    01.10.2013 08:11
    @MIlan Podbara
    Ja npr. nikad nisam bio ligaš ali potpisujem sve što su napisali za dotičnog.Veći problem od ligaša su branioci lika i dela poput tebe koji ovde kao u vreme broza pišu hvalospeve o besmrtnom vodji i partiji i čije mišljenje zavisi od toga šta će danas reći predsednik partije.Problem su ovi univerzalni stručnjaci-preletači koji su spremni da i svoju decu proglase kinezima ako to partija i novčanik zatraže.
  • komentator

    01.10.2013 07:59
    al je mali
    propao, ipak ta politika ne prija
    izgleda kao slika Dorijana Greja ( za one načitane)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti