"Startup weekend" po prvi put u Novom Sadu

Poslovni inkubator Novi Sad organizuje od 11. do 13. oktobra događaj pod nazivom "Startup weekend" koji će se održati u Kulturnom centru Novog Sada i Poslovnom inkubatoru.
Poslovni inkubator Novi Sad organizuje od 11. do 13. oktobra događaj pod nazivom "Startup weekend" koji će se održati u Kulturnom centru Novog Sada i Poslovnom inkubatoru.

 

Manifestacija koja se održala do sada u više od 400 gradova u preko 100 zemalja širom sveta pruža priliku da se developeri, dizajneri, preduzetnici, startup entuzijasti i svi zainteresovani za stvaranje inovativnih biznisa međusobno povežu, predstave svoje inovativne poslovne ideje i formiraju timove sa kojima će svoju ideju pretvoriti u stvarnost.

Direktor Poslovnog inkubatora Đorđe Ćelić, objašnjava da će svi učesnici uz pomoć mentora - vrhunskih stručnjaka, razvijati biznis model koji će predstaviti članovima žirija i na taj način imati mogućnost ne samo da osvoje vredne nagrade, već i da promovišu svoju ideju i dođu do dodatnih izvora finansiranja. Svi učesnici imaju priliku da prisustvuju četvorodnevnom treningu koje organizuje Poslovni inkubator Novi Sad, gde će steći znanja i veštine kako da formiraju poslovni model i da predstave svoju ideju.

-Pored znanja i iskustva i veština, učesnici će imati mogućnost da osvoje i neke od nagrada. Glavne nagrade uključuju 12 i šest meseci besplatnih usluga Poslovnog inkubatora, a nagradni fond je obogaćen i mobilnim telefonima, tablet računarima, hosting paketima i mnogim drugim vrednim nagradama - ističe Ćelić. On poziva sve zainteresovane studente da uzmu učešće na ovom događaju i prijave se kao tim ili kao pojedinci.

Detaljnije informacije mogu se saznati na adresi: www.novisad.startupweekend.org, kao i na društvenim mrežama facebook i twitter. Karte se mogu kupiti putem Gigstix-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti