Demokrate zajedno u vlasti s naprednjacima u Sremskim Karlovcima

U Sremskim Karlovcima od sinoć vladajućoj koaliciji na čelu sa Demokratskom strankom priključili su se i odbornici Srpske napredne stranke.
U Sremskim Karlovcima od sinoć vladajućoj koaliciji na čelu sa Demokratskom strankom priključili su se i odbornici Srpske napredne stranke.

Naprednjaci su, uz saglasnost Beograda, ušli, u kako kažu, zajednički posao sa demokratama i njihovim koalicionim partnerima.

- Na zahtev naprednjaka da ih pustimo u vlast, izašli smo im u susret jer kao prave demokrate smatramo da treba svakom dati šansu da uradi za lokalnu samoupravu ono što je obećavao. Važno je da niko ne izlazi iz vlasti i nije bilo nikakvih uslova i ucena ni s jedne strane. To je bio dogovor za koji mislim da je dobar i u ovim teškim vremenima dokazuje da smo zaista spremni da učinimo maksimalno ne bismo li unapredili opštinu - rekao je predsednik opštine Milenko Filipović.

Naprednjak Radovan Mišić zamenio je od sinoć na mestu predsednika Skupštine opštine Rajka Marinkovića, inače iz redova URS, koji će ubuduće obavljati funkciju zamenika predsednika opštine. Pored mesta predsednika Skupštine opštine, naprednjaci će imati člana u Opštinskom veću, kao i dva mesta u Upravnom odboru Turističke organizacije Sremskih Karlovaca.

Trenutno u ovoj opštini opoziciju čine odbornici DSS-a, Treće Srbije i Dveri, dok su praktično svi ostali na vlasti uključujući SPS, LSV, URS i SRS.

  • Jole

    10.10.2013 09:50
    e sada ce se konacno zavesti red i u nasim karlovcima,a ne kao sto je do sada bilo,radio je ko je sta stigao.
  • Proka

    10.10.2013 09:47
    ne znam sta je tu cudno,pa svi sada hoce sa SNS-om u vlast kada ljudi rade svoj posao kako treba!
  • Тодор

    10.10.2013 07:02
    лепа вест,верујем да ће наши С.Карловци овим постати још лепше место за живот.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti