Prikuplja se pomoć za Dušana Travicu povređenog u udesu u SAD

Velika humanitarna žurka "Dušane izađi na teren i pobedi", organizuje se u nedelju u klubu "Captain Jack" u Miletićevoj ulici, kako bi se prikupio novac za lečenje studenta Dušana Travice koji je stradao u udesu u SAD.
Velika humanitarna žurka "Dušane izađi na teren i pobedi", organizuje se u nedelju u klubu "Captain Jack" u Miletićevoj ulici, kako bi se prikupio novac za lečenje studenta Dušana Travice koji je stradao u udesu u SAD.

Akciji se u toku današnjeg dana priključio i klub "Barocco" koji ovim povodom organizuje humanitarni vikend. Svi gosti ovog kluba koji se nalazi na Bulevaru Mihajla Pupina, moći će da ostave dobrovoljni prilog u kutiju na ulazu u "Barocco", a vlasnici lokala obećavaju da će deo novca od prodaje pića takođe biti uplaćen na račun za pomoć Dušanu Travici.

"Dušan igra svoju najvažniju životnu utakmicu i bitno je da svi budemo uz njega", poručuju iz ovog novosadskog kluba.

Sa istom namerom, njegove kolege su još juče postavile kutiju na Fakultetu tehničkih nauka, da bi se, pored što efektnijeg lečenja omogućilo roditeljima da odu kod njega.

Dušan Travica je teško povređen nakon saobraćajne nesreće koju je pre četiri dana doživeo u Americi. Operisana mu je kičma, ali je i dalje u teškom stanju. Pored toga, zadobio je povrede vilice i ruke, ima jake bolove i hitno mu je potrebna finansijska pomoć za nastavak lečenja u specijalnoj bolnici u Mineapolisu, jer mu je zdravstveno osiguranje isteklo.

Svi koji su u mogućnosti i imaju dobru volju da pomognu u prikupljanju sredstava za dalje lečenje, mogu to učiniti uplatom na žiro-račune Vojvođanske banke:

355-514334674-dinarski račun
355-3200287267-59-devizni račun
SWIFT-BIC code: VBUBRS22
IBAN code: RS35355000320028726759
Primalac: Anđelko Travica
Svrha uplate: Dobrovoljni prilog

U saobraćajnom udesu u Sjedinjenim Američkim Državama poginuo je Vladan Jovanović (24) iz Crvenke, dok je Goran Šišarica takođe povređen i uskoro će napustiti bolnicu. (Suzana Stojićević)

  • Nevena Nikolic

    09.10.2013 20:04
    Humanitarna zurka u novosadskom klubu Captain Jack
    Pravi prijatelji dođu k nama ako smo srećni i ako ih sami pozovemo, a ako smo nesrećni dođu sami. Dokažimo da je prijateljstvo sporazum, kojim se obavezujemo da ćemo prijatelju, u zamenu za njegove velike usluge, vratiti male.

    Nemojte dozvoliti da vas uplaši red nula potreban za oporavak i nastavak lečenja, jer to nije cena života.

    Pomozimo Dušanu da ponovo zaigra košarku i vrati osmeh na lice!!!

    https://www.facebook.com/events/509187419173129/?ref=22

    http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Prikuplja-se-pomoc-za-Dusana-Travicu-povredenog-u-udesu-u-SAD.html
  • nokia

    09.10.2013 17:35
    @NS
    Sta penish ti buraz tolko?
  • NS

    09.10.2013 15:04
    @Milice
    Molim? Ja sam uzasan jer sam pitao kako je doslo do nesrece?? Da li sam ja sa divljao na putu bez osiguranja i punim automobilom? Da li sam ih ja gurnuo sa puta pa sam tako uzasan? Naravno da cu da pitam jer za one ubice koji alkoholisani sedaju za volan nema opravdanja. Ok nisu pili ali je voznja nasilnicka (velika brzina). Zelim brz oporavak i da se ucite na tudjim greskama a ne na svojim, svi su bili ugrozeni, kako oni u automobilu tako i drugi ucesnici. Zalosno jeste .. ali tako je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti