Aktivisti DSS "obnovili" igralište, pa pokupili opremu

Aktivisti omladine Demokratske stranke Srbije su pre tri nedelje svečano obnovili dečje igralište na Detelinari, međutim, nakon što su novinari otišli sa lica mesta, mladi DSS-ovci su ljuljaške skinuli i odneli.
Aktivisti omladine Demokratske stranke Srbije su pre tri nedelje svečano obnovili dečje igralište na Detelinari, međutim, nakon što su novinari otišli sa lica mesta, mladi DSS-ovci su ljuljaške skinuli i odneli.

Boban Karabašević, stanar Ulice Janka Čmelika, kaže da oprema još uvek nije vraćena na igralište, a da je uopšte postavljena samo radi stranačke promocije.

"Ovakav postupak daje povoda za pomisao da su ljuljaške postavljene samo za 'slikanje', a onda sklonjene do neke nove prilike, neke nove 'akcije', nekog novog 'slikanja'. Šta god da je po sredi, ostaje činjenica da su deca ostala bez ljuljaški, što baca senku na ovaj događaj", kaže Karabašević.

Predsednik novosadskog odbora Omladine DSS Marko Tančik za 021 kaže da su ljuljaške skinuli kako bi ih "bolje zavarili". "Ljuljaške su bile okačene na kuke, pa smo ih odneli da ih zavarimo. Znate i sami da je Detelinara specifičan kraj, i da one ne bi tu opstale ni par dana", kaže Tančik.

On, međutim, nije odgovorio na pitanje zbog čega su novinari pozvani na svečano otvaranje igrališta kada su znali za nedostatke, već je samo naveo da nije reč o populizmu.

"Garantujem da nije reč samo o stranačkoj promociji, jer smo mi dosta radili na tom potezu", kaže Tančik za 021, i obećava da će ljuljaške biti vraćene na igralište u narednih nekoliko dana.

Tančik kaže da nisu aktivisti samoinicijativno skinuli ljuljaške, već da su im komšije sugerisale da to učine, jer bi ljuljaške na kukama lako "dobile noge" (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

Komentari 110

  • Svakoga dana

    11.10.2013 14:23
    sve više nazadujemo!
    Nije strašno što su pokupili ljuljaške.
    Strašno je što ISTA GRUPA LJUDI(i DSS i DS i SNS,SPS i SVI OSTALI đuture iz politike,da ne nabrajam) godinama kupi,arči, melje,gazi,usisava,nosi sve što stigne,trpa u svoje džepove(Kipar,egzotična ostrva,ino-banke,Švajcarska i sl.),rasturiše zemlju a busaju se u patriotska prsa.
    Ne bi bilo toliko bolno da to sve ne zahvataju iz naših poreza...a porezi svake godine duplo veći...
  • komšinica

    11.10.2013 14:03
    Ma smorili ste vise s tim prepucavanjem i pametovanjem! Dok ste pisali svoje NEGATIVNE kvazi filozofske, nadri-teorije,mogli ste urediti i vi neko igralište, počistiti oko zgrade, ofarbati neki ulaz, opraviti korpe za otpatke...pa se onda i vi slikajte pored uradjenog, ko vam brani, i neka bude objavljeno...najlakse je lupati po tastaturi
  • влкс

    11.10.2013 14:02
    рационализација ирационалног
    У мојим књигама је писало Београђанин, Новосађанин, Војвођанин, Србин као једино правилно, а у међувремену шта су убацили не знам. Друже, ти мислиш да имаш говна на себи и да си се мазао њима, а не ја. Немам ја ту потребу да мрзим ишта своје и та мржња није дошла после 90их, већ има дужи континуитет само што онда за њу није постојао тако леп изговор. Узгред, у Војводини је било тако мало те нетолеранције и за време последњих ратова да је смешно то овде користити као изговор док је иста према Србима(и ћирилици) присутна у бившим републикама СФРЈ.
    Неко воли да буде у својој кожи, а некоме она смета и радије би да буде неко други. Неко воли своју заставу, химну и грб(па и писмо), а неко их мрзи. Као што се зна љубав и мржња су ирационалне и не хране се аргументима.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti