Vojvođanska deca skupila 1.000 paketa pomoći učenicima sa Kosova

Mališani iz vojvođanskih gradova sakupili su 1.000 paketa školskog pribora  i sredstava za ličnu higijenu namenjenih učenicima osnovnih i srednjih škola sa prostora Kosova i Metohije.
Mališani iz vojvođanskih gradova sakupili su 1.000 paketa školskog pribora  i sredstava za ličnu higijenu namenjenih učenicima osnovnih i srednjih škola sa prostora Kosova i Metohije.

"Ponosni smo na iskazanu solidarnost naših najmlađih Novosađana prema svojim vršnjacima sa Kosova i Metohije, ali i na svaku vrstu pomoći koju Novi Sad upućuje svojim sunarodnicima. Boraveći na Kosovu i Metohiji, u razgovoru sa građanima, stekao sam utisak da im je od svakog paketa važniji znak da mi ovde mislimo na njih i da ih nismo zaboravili. Novosadska mladost je pokazala na delu visok nivo saosećanja prema onima koji se nalaze u teškoj situaciji i ovo danas jeste pokazatelj jednog mnogo lepšeg Novog Sada", rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

On je izrazio zahvalnost đacima Novog Sada i ostalih opština u Južnobačkom okrugu kao i svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji.

  • 11.10.2013 09:20
    I mi smo skupljali! Oni koji su imali dali su, ostale nismo maltertirali da odvajaju od svojih usta. Ali se i dalje postavlja pitanje sta je sa nasom (ugrozenom) decom koja jos uvek (11. oktobra) cekaju besplatne udzbenike? Moze li grad KONACNO da resi ovaj problem?
  • Crveni +

    11.10.2013 08:50
    Od svih ucesnika vi natakli ovog gradonacelnika koji jedino sto radi se slika!
    Pa jel niste mogli neku drugu sliku da nadjete a ne ove glavonje koji su humanitarci preko tudjih dzepova
  • Novosadjanin

    11.10.2013 08:48
    Nisu skupili malisani nego njhovi roditelji koji jedva sastavljaju kraj s krajem. Gradonacelnik bolje da se bavi svojim gradom i decom u njegovom gradu koji tesko zive a grad se raspada umesto sto se bavi Kosovom.
    Neko da objasni gradonacelniku da je njegov posao GRAD !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti