Suđenje Čanku zbog premlaćivanja Lešanovića 31. januara

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak će zbog optužbe da se nasilnički ponašao, na optuženičku klupu Osnovnog suda u Novom Sadu, sesti 31. januara 2014. godine.
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak će zbog optužbe da se nasilnički ponašao, na optuženičku klupu Osnovnog suda u Novom Sadu, sesti 31. januara 2014. godine.

Mada je od incidenta ispred novosadske kafane "Tako je suđeno, kada je političar sa još dvojicom saučesnika pretukao Beograđanina Pavla Lešanovića (48) prošlo više od godinu, suđenje je zakazano tek za početak naredne godine.

Podsetimo, Osnovno javno tužilaštvo je posle višemesečne istrage i pošto su saslušani svi akteri i svedoci optužni predlog protiv Čanka podnelo 10. maja, zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje. Kada će početi suđenje odlučeno je nekoliko meseca kasnije.

Lešanović je Čanka optužio da ga je 23. septembra ispred kafane "Tako je suđeno" na Ribnjaku sa dvojicom telohranitelja napao i pretukao, nakon što su se posvađali u kafani. Lider LSV je priznao da je tukao Lešanovića pesnicama i to jer je ovaj Beograđanin nasrtao na njegovu bratanicu Saru koja je bila u kafani.

Čanak je posle ovog priznanja podneo ostavku na mesto poslanika u Skupštini Srbije.

  • Sale NS

    11.10.2013 08:56
    Čekaj malo !?
    Jel se ovdi sudi samo Čanku, a šta je sa onom dvojicom koji su ga u stvari i tukli ?
  • 11.10.2013 08:55
    bezbozno po ludoj pameti
    kako spolja tako iznutra naperavljen od slabog stofa ili mekog materijala, npr onog kojeg luci ili izbacuje organizam...ali nekim cudom takvi ljudi u nasoj nesretnoj srbiji dodju na celo drzave...postoje pisana pravila, zakoni.. za svaku mogucu i nemogucu situaciju ali nema pravila, zakona o tome ko se moze baviti politikom i ko moze voditi drzavu.. i to je nenormalno kao sto je nenormalno da to niko ne primecje i o tome niko ne govori...poludeo covek, hoce svet da uredi bez boga i bez reda.
  • Mile 2

    11.10.2013 08:46
    Ala ovi udbaši imaju masovnu podršku komentatora. Svi ćete vi doći na udbaški meni - kad, tad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti