Maturantski kadril u podne

Novosadski maturanti ipak će danas plesati kadril u majicama istih boja, s tim da se ne zna koje će   nijanse preplaviti Trg slobode u podne.

Novosadski maturanti ipak će danas plesati kadril u majicama istih boja, s tim da se ne zna koje će   nijanse preplaviti Trg slobode u podne.

Novac za tradicionalni ples maturanata obezbedili su pokrajinski Sekretarijat za kulturu i Grad. Maturanti su jedino morali da plate obuku u plesnom klubu Bolero što je iznosilo pet do šest evra po učeniku. Predsednik Aktiva direktora novosadskih srednjih škola Stanko Matić kaže da ne zna koliko će se škola odazvati pozivu na današnji kadril, ali očekuje znatno manji broj maturanata nego prošle godine kada ih je bilo 1.528.

Maturantska parada Ples sa Evropom održava se svake godine istovremeno u nekoliko desetina evropskih gradova.

 

 

  • roditelj

    21.05.2010 08:49
    Bolje da pokrajinski Sekretarijat i Grad plate obezbeđenje po školama, a ne da se to traži od roditelja a u medijima se apeluje na roditelje da ništa ne moraju da plate. Ovako se velike pare slivaju u džep jednog preduzetnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti