Usavršavanje diplomiranih novinara

Do petka, 18. oktobra traje prijem dokumentacije za upis na master studije komunikologije na Filozofskom fakultetu.
Do petka, 18. oktobra traje prijem dokumentacije za upis na master studije komunikologije na Filozofskom fakultetu.

Odsek za medijske studije ove godine upisuje 30 master studenata (po 15 budžetskih i samofinansirajućih mesta).

Zamenik šefa Odseka Dejan Pralica kaže za 021 da nema prijemnog ispita, već se lista formira na osnovu opšteg uspeha sa osnovnih studija. Na konkurs mogu da se prijave svi diplomirani studenti koji su završili četvorogodišnje osnovne studije (240 ESPB) novinarstva, komunikologije, medija i menadžmenta u medijima na akreditovanim fakultetima.

Ovaj master mogu da upišu i oni studenti koji su završili neke druge društvene ili jezičke smerove, ali moraju da polažu još tri diferencijelna ispita.

Odsek za medijske studije od osnivanja 2004. ima saradnju sa Radiom 021 gde studenti pohađaju obaveznu praksu. Master studije postoje četiri godine, traju dva semestra i na njima predaju nastavnici sa Filozofskog fakulteta i Akademije umetnosti, kao i sa beogradskog Fakulteta političkih nauka i niškog Filozofskog fakulteta.

Detaljnije informacije o uslovima prijavljivanja na konkurs mogu se pronaći ovde.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti