Vučević i Sević čestitali Kurban Bajram

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je danas praznik Kurban Bajram svim vernicima muslimanske veroispovesti, i poželeo da ga provedu u dobrom zdravlju i ljubavi, sa svojim najbližima.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je danas praznik Kurban Bajram svim vernicima muslimanske veroispovesti, i poželeo da ga provedu u dobrom zdravlju i ljubavi, sa svojim najbližima.

"Obeležite ovaj značajan dan svečano i u duhu tradicije, uz međusobno uvažavanje, a neka dani pred nama donesu slogu i razumevanje. Neka ovaj praznik, kao simbol ljudske solidarnosti, podstakne na dobra i plemenita dela prema bližnjima, prema našim sugrađanima i prema svim ljudima dobre volje", poručio je Vučević u čestitki.

Svim vernicima muslimanske veroispovesti predsednik Skupštine Grada Novog Sada Siniša Sević čestitao je Kurban Bajram.

"Svim pripadnicima islamske zajednice upućujem najiskrenije čestitke povodom Kurban Bajrama, uz želju da ovaj veliki praznik provedu u miru i dobrom zdravlju, ispunjeni radošću i ljubavlju za svoje bližnje. Neka ovaj veliki praznik bude ispunjen međusobnim uvažavanjem, tolerancijom i razumevanjem i željom da se u budućnost korača na osnovama plemenitih tradicija zajedničkog saživota", piše u čestitki Sevića.

  • Respect

    16.10.2013 06:35
    Tako radi Gradonačelnik svih stanovnika Novog Sada,bez obzira na veru,naciju,rasu ili politička uverenja!
  • damir

    16.10.2013 06:19
    I posle gradonačelnik nam je ovakav i onakav. Pridružujem se čestitkama, srećan praznik svim vernicima.
  • 15.10.2013 18:10
    Vaistinu!
    Srecan Bajram!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti