Nastavljeno uređenje dvorišta u Prvoj vojvođanskoj brigadi

  Akcijom JKP "Gradsko zelenilo" nastavljena je akcija uređenja dvorišta Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada" na Novom naselju, koja je započeta u avgustu kada su rekonstruisane staze i popločano dvorište.  
Akcijom JKP "Gradsko zelenilo" nastavljena je akcija uređenja dvorišta Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada" na Novom naselju, koja je započeta u avgustu kada su rekonstruisane staze i popločano dvorište.

 

Kako za 021 kaže Jelena Desnica iz Saveta roditelja ove škole, u utorak je tamo posađena trava, a u narednom periodu bi trebalo da se posadi šiblje i drveće.

"Mi ćemo nastojati da saradnjom sa drugim gradskim preduzećima obezbedimo i ostale uslove kako bi dvorište bilo potpuno uređeno. JKP "Stan" bi trebalo da obezbedi osvetljenje, od "Informatike" ćemo tražiti još dve kamere, a od "Puta" nekoliko rashodovanih tabli na kojima će stajati obaveštenje da je škola pod video nadzorom i broj telefona na koji se građani mogu javiti ukoliko primete nešto sumnjivo u školskom dvorištu", priča Desnica.

Kako 021 saznaje, nakon što budu završeni grublji radovi, u planu je postavljanje teretane na otvorenom i dva igrališta, za decu do 10 godina i one nešto starije.

Dvorište ove škole dugo vremena je predstavljalo ruglo, a zbog oštećenih šahtova u više navrata je dovođena u pitanje i bezbednost dece. Rekonstrukcija je započeta početkom avgusta ove godine, a sve je pokrenuto zahvaljujući upornosti grupe roditelja koji su konstantnim pritiscima i akcijama ubedili nadležne da pronađu sredstva da se dvorište sredi. (V. K.)

  • ns time

    17.10.2013 11:40
    Nije sve bas idealno kao u prici
    Umesto da direktor bude glasnogovornik i urednik skole,njega su potpuno marginalizovali roditelji.On je tamo inkognito,niti ga ko sta pita niti se bas preterano gura da bude pitan.Takav je spoljasnji utisak.
    Medjutim, u ovoj prici o dvoristu nije sve bas tako idealno.Behaton(cuveni) kostao ko Svetog Petra kajgana.Tako je ispalo po javno izrecenoj ceni.Posadjenu travu deca propisno vec u semenu izgazila.
  • paolo

    17.10.2013 04:25
    !
    Stavite siljke na ogradu kao u Isidorinoj gimnaziji ili skoli Djordje Natosevic i zabranite prolaz kroz dvoriste! Samo tako cemo sacuvati novo dvoriste, nema druge...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti