Otvoren Sajam automobila

Trinaesti sajam automobila, na kojem će do nedelje biti predstavljeno 25 novih modela, danas je otvoren na Novosadskom sajmu.

Trinaesti sajam automobila, na kojem će do nedelje biti predstavljeno 25 novih modela, danas je otvoren na Novosadskom sajmu.

Osim noviteta u automobilskoj industriji, na toj petodnevnoj manifestaciji biće predstavljena najnovija dostignuća i u pratećim programima auto-industrije, a svoje usluge i delatnost predstaviće i mnogobrojni zastupnici, dileri vozila, lizing kuće i osiguravajuće kuće, kao i trgovci auto delovima i opremom.

Kako su ranije najavili organizatori, posetioci će moći da kupe vozila uz sajamske popuste, dakle po povoljnijim cenama nego što su u redovnoj prodaji.

Kapije Novosadskog sajma otvorene su od 10 do 19 sati, cena ulaznice je 300 dinara, a u subotu, 19. oktobra, na takozvani porodični dan, s jednom kartom na sajam će moći da uđe porodica sa decom do 16 godina.

  • posetilac

    17.10.2013 06:20
    tuga...
    Kakva sramota od sajma... ulaznice bi trebale da idu u dobrotvorne svrhe, kao pomoc ovim izlagacima, koliko to izgleda jeftino i bijedno. Tolika kolicina neprofesionalizma, nepoznavanja onoga sto prezentujes... Otidjite pa proverite
  • novosađanin

    16.10.2013 15:14
    skoro ispričan
    Pitaju Cigu, jeli Cigo, koji su najbogatiji ljudi. Saudici odgovori Ciga kao iz topa. Čekaj kako to misliš? Pa ovi sa Audi A3, A4, mislim!
  • 16.10.2013 13:21
    Aj da vidimo koji ce lopov kupiti onaj audi od 83 000 evra?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti