VIDEO: Jurcali ulicama Novog Sada sa mladićem u gepeku

Blic je danas objavio snimak policije iz avgusta prošle godine o divljoj vožnji mladića tokom kasnih noćnih sati novosadskim ulicama.
Blic je danas objavio snimak policije iz avgusta prošle godine o divljoj vožnji mladića tokom kasnih noćnih sati novosadskim ulicama.

Policija je pratila "mercedes" koji je vozio i do 147 na sat, a na snimku se vidi kako iz Stražilovske skreće na Bulevar cara Lazara i zaustavlja se na semaforu kod Merkatora.

Mladići su sve vreme zastrašujuće vožnje gestikulirali kroz prozor automobila, a kada su se zaustavili, usledilo je iznenađenje. Gepek se otvorio, a u njemu je bio jedan momak.

Zbog vožnje od 140 na sat u naselju, predviđena kazna za vozača je do 120.000 dinara ili zatvor do 60 dana, 14 kaznenih poena i oduzimanje dozvole na godinu dana. Zbog vožnje putnika u gepeku, vozač bi mogao da bude kažnjen do 20.000 dinara i dva kaznena poena.

  • @ Stanko

    18.10.2013 14:48
    za primer slicnima
    Ta "deca" su dobila male kazne, trebalo je 10x vece
  • Neko

    18.10.2013 11:58
    Setih se
    Sada ste me posetili: Šta se dešava sa onim momkom što je pobio pošten svet u Kisačkoj, pre neku godinu?
  • Obrad

    18.10.2013 11:02
    i šta bi na kraju
    Magarac pojeo vuka. Koja je svrha ovog videa osim da stvori crnu sliku o Novom Sadu. Da neće možda narod da hapsi? Pijane stoke je uvek bilo i biće. Mogli su ih uhapsiti bez da znamo i da postoje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti