3D i SPO u naletu, ubedljivo osvojena Budisava

Na nedeljnim izborima za Savet i Nadzorni odbor Mesne zajednice "Budisava" ubedljivo trijumf odneli su SPO i pokret "Dinara - Drina - Dunav".
Na nedeljnim izborima za Savet i Nadzorni odbor Mesne zajednice "Budisava" ubedljivo je pobedila koalicija "Svi za Novi Sad" koju čine Srpski pokret obnove, Narodni pokret "Dinara - Drina - Dunav" i NS Blok.

Ova koalicija osvojila je više od 35 odsto glasova od ukupnog broja izašlih birača.

Tačnije, od 11 članova Saveta, koaliciji "Svi za Novi Sad" pripalo je 10 mesta kao i sva tri mesta u Nadzornom odboru. Jedno mesto u Savetu osvojila je SNS.

- Ovakvi rezultati, osim što su potvrda trenda rasta podrške Srpskom pokretu obnove i Narodnom pokretu "Dinara - Drina - Dunav", već pokazuju i odličan rejting koalicije u svim mesnim zajednicama, bez obzira da li je reč o gradskim četvrtima ili prigradskim naseljima. Na svim do sada održanim izborima za savete i nadzorne odbore mesnih zajednica koalicija "Svi za Novi Sad" uvek je zauzimala jedno od prva tri mesta po broju dobijenih glasova, a taj procenat nikad nije bio ispod 20 odsto podrške. To je najbolja potvrda opredeljenosti građana za naš programski cilj da se Novi Sad decentralizuje i formiraju funkcionalne gradske opštine - kažu u SPO.

SNS, kao najveća vladajuća stranka u gradu, još se nije oglasila nakon nedeljnih izbora u Budisavi, ali ni ostale partije koje su u vlasti ili u opoziciji.

Na čelu 3D je Tomislav Bokan, kojeg su SNS, DSS, DS i LSV optuživale za kupovinu glasova na lokalnim izborima 2012. za potrebe Romske demokratske stranke, svako u trenutku kada mu je to bilo u interesu. Zbog sumnje da je kupovao glasove saslušan je u februaru u Osnovnom sudu, ali do danas nije poznato da li je podignuta optužnica.

U međuvremenu cena glasa je skočila i sa tadašnjih 2.000 dinara ide čak i za osam crvenih.

  • P

    27.10.2013 07:36
    KUPOVINA GLASOVA?
    Svi koji su sigurni da 3D kupuje glasove neka dodju u N.Ledince i vide sta je 3D za par meseci uradilo u tom mestu a onda neka pogledaju i druge sta su napravili i uradili.
    Posle mozete da pricate sta hocete ali prvo proverite.
  • Rsk

    26.10.2013 23:20
    Srb.
    3 velika slova D(e) nek okupe SVE bog pomogo svima koliko nas ima!!! Samo napred 3D!!! vi dusmani sto pisete protiv bokana mozete samo da se jedete od ljubomore sto Ds ili Lsv nije pobedio!!Pozdrav svima
  • Budisava

    25.10.2013 10:58
    Proverite rezultate izbora u prethodnim...
    Vidim da ima svakakvih komentara ali je realnost da je SPO u Budisavi imao uvek dobre rezultate, za ove Bokanove ne znam kako su se pojavili ali treba da pogledate prethodne rezultate SPO-a u Budisavi i to je jedino realno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti