SNS još sigurniji da treba raspisati pokrajinske izbore

Gradski odbor SNS saopštio je da je posle današnje protesne šetnje DS u Novom Sadu, još sigurniji da treba raspisati pokrajinske izbore.
Gradski odbor SNS saopštio je da je posle današnje protesne šetnje DS u Novom Sadu, još sigurniji da treba raspisati pokrajinske izbore.

"Gotovo na svakom ćošku građani su na kolonu DS reagovali zviždanjem, uzvikivanjem parola 'lopovi', 'svi u zatvor' i još mnogo pogrdnijim uzvicima", saopštio je Gradski odbor SNS, i dodao da je sada još više ubeđen u ispravnost borbe koju vodi prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Navodi se da su funkcioneri DS "uplašeni" jer se iz dana u dan otkrivaju afere u kojima su oni postali milioneri, i u kojima su "uništena javna preduzeća i egzistencialno ugrožen i obespravljen narod".

"Naša stranka ima nikad veću podršku građana, a grčeviti otpor borbi protiv korupcije i kriminala i otpor u otkrivanju svih malverzacija kojima je ojađen naš narod poslednjih deset godina je stanje u kojem se nalazi DS", navodi se u saopštenju naprednjaka.

DS: Aktivisti SNS provocirali skup

Ovim povodom oglasile su se i novosadske demokrate, poručivši da su takozvani "nezadovoljni građani" koji su zviždali učesnicima protesta, zapravo aktivisti SNS.

"Oni koje Srpska napredna stranka naziva ogorčenim građanima zapravo su pedesetak organizovanih aktivista, istih onih koji su naše aktiviste kidnapovali i tukli u sklopu predizbornih kampanja koje su vodili", poručuju iz tabora DS.

Oni su, kako kažu u saopštenju, već ukazivali na razliku između protesta koje organizuje Demokratska stranka i onih koje organizuje Srpska napredna stranka. "Ona je danas bila više nego očigledna. Za razliku od mitinga koji je organizovala SNS, danas u Novi Sad nisu stigle kolone autobusa iz cele Srbije", stoji u pismu demokrata.

 

  • Pera

    30.10.2013 06:45
    Vucic
    A sta je to Vucic uradio u toj svojoj borbi.Pohapsi je neke ali ko je osudjen. Niko a tako ce i ostati. Nije samo Vucic SNS tu su i ostali koji i nisu nesto mada i on samo lepo prica.
    Na mene licno i moju odluku o podrsci SNS mnogo vise utice izjava ministra Radulovica kako ce 30 000 radnika ostati bez posla u firmama koje su u prestruktuiranju.
    Nemogu nikako glasati za SNS posle ovakvih izjava
  • Mirela

    28.10.2013 22:24
    Jbt naprednjaci ko vam smislja ove samounistavajuce akcije u rangu stiropora i strajka gladju?
    Meni ovaj Vucic deluje ozbiljan al SNS u NS to demantuje svojim jadnim akcijama koje su najblaze receno smesne
  • Toro

    28.10.2013 21:45
    Svoja posla
    Gradskom odboru SNS-a i Vučeviću bi bolje bilo da više povedu računa o životu građana Novog Sada koji nikada nije bio na nižem nivou i o javnim komunalnim preduzećima od kojih mnoga srljaju u nezaustavljivu propast, umesto što se zamajava nekakvim pokrajinskim izborima. Rešavaj ti ono što ti je osnovni zadatak ako si za to sposoban (u šta iskreno sumnjam), a lako ćemo mi sa ostalim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti