Ukidaju se izmišljena radna mesta u Radosnom detinjstvu

Službe Marketinga i Kontrole kvaliteta proizvoda u PU "Radosno detinjstvo" biće ukinute, što je predviđeno novom sistematizacijom, koju je ova ustanova dostavila gradu.
Službe Marketinga i Kontrole kvaliteta proizvoda u PU "Radosno detinjstvo" biće ukinute, što je predviđeno novom sistematizacijom, koju je ova ustanova dostavila gradu.

Računajući ove dve službe, ali i ostale koje će biti sistematizovane, u Predškolskoj ustanovi ima više od 70 zaposlenih viška.

Grad još nije odobrio predlog nove sistematizacije, a očekuje se da će to učiniti do kraja meseca. U Sindikatu preduzeća smatraju da su ta radna mesta izmišljena.

- Kontrola kvaliteta apsolutno je nepotrebna jer ustanova svakako ima dovoljan broj ljudi koji godinama rade taj posao i nije bilo potrebe na ta mesta zapošljavati nove ljude. U ovoj službi potrebno je dvoje zaposlenih, a bilo ih je dvanaestoro - kaže za Blic predsednik sindikata Perica Petrić. On dodaje da će novom sistematizacijom biti ispoštovan zahtev Grada da u Radosnom detinjstvu bude 1.953 radna mesta.

O izmišljenim radnim mestima u periodu od 2007. do 2012. godine ranije je govorio i gradonačelnik Miloš Vučević. - U Predškolskoj ustanovi ima devet pr stručnjaka, gomila pravnika, ekonomista, geografičara i istoričara. Čak postoje i referenti za kopiranje.

  • @Maki021 - @Anonimus

    30.10.2013 14:10
    Bez uzbudjenja, molim
    Sto se Vi uzbudjujete zbog toga sto Vas je covek uputio na internet.
    Mozete li Vi zamisliti da je on taj svoj marketing skinuo sa interneta i postao menadzer za marketing - sto je u vecini slucajeva redovan pojava. Konacno, ako se samo malo zainteresujete, mozda preko interneta i doktorirate.
    Znaju oni kako se to radi.
  • Maki021

    30.10.2013 11:39
    @Anonimus
    Ni u jednom momentu nisam imala nameru da se raspravljam i nastavljam, to Vi činite ovakvim ispraznim izjavama. Lepo sam Vas zamolila da mi objasnite čime se to bavi odeljenje marketinga u jednoj predškolskoj ustanovi, najvećim delom finansiranom iz budžeta grada. Uputili ste me na internet pošto je to jako kompleksna tema!?! Ili ste jedan od prozvanih ili ste potrčali da napišete nešto, ma šta to bilo. Evo, ovaj put nisam napravila slovnu grešku pa možete bez dilema moći da razumete šta sam Vas pitala. Čekam brzi odgovor......
  • 30.10.2013 09:35
    Nisam "zapoalen" u budžetskoj firmi,nisam specijalista za marketing i nemojte da se nastavljamo sa uvredama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti