Uskoro otvaranje drugog dela Big cee, H&M na proleće

Otvaranje drugog dela Tržnog centra "Big cee" na Sentandrejskom putu zakazano je za 7. novembar, saznaje 021 u ovoj kompaniji.
Otvaranje drugog dela Tržnog centra "Big cee" na Sentandrejskom putu zakazano je za 7. novembar, saznaje 021 u ovoj kompaniji.

Time će biti kompletirani radovi na gradnji tog prodajnog objekta koji se prostire na površini od 42.000 kvadrata.

U drugom delu će svoje prodavnice otvoriti Lindex, Sportina, Orsay, Tom Tailor, Fashion&Friends, Bata, Springfield, WomenSecret, Six, Parfois, Tally Weijl, DM, Jasmin, Dormeo, Đak Sport, Planeta Sport, Legend, Vulkan i mnogi drugi. Jedino će prodavnica švedskog proizvođača garderobe H&M biti otvorena nešto kasnije, tačnije na proleće, ali se još ne zna kada tačno.

BIG centar u Novom Sadu počeo je sa radom u oktobru 2012. godine.

Veliko svečano otvaranje 7. novembra, kada će početi da radi u punom kapacitetu zakazano je za 16h.

  • JaSaMpRoFi :PP

    29.10.2013 11:30
    Big
    Svi govore da je sranje,a svi ce ici bice ih ko govana....
  • Цврц

    29.10.2013 10:06
    Ето радости за сваког поштеног новосадског малограђанина.
  • vlada

    29.10.2013 09:31
    drago mi je sto se otvara ali to su sve radnje koje su svuda po gradu i svakom trznom centru.i u merkatoru i u bazaru.bukvalno nista novo.iste cene ista roba...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti