Ciklonizacija budućem domaru pored plate nudi i stan

Radno mesto domara, koje je "Ciklonizacija" oglasila na sajtu "Infostud", a uz koje se dobija i besplatan stan na korišćenje, naišlo je na veliko interesovanje Novosađana, budući da se za samo nedelju dana na oglas javilo više od stotinu ljudi.
Radno mesto domara, koje je "Ciklonizacija" oglasila na sajtu "Infostud" a uz koje se dobija i besplatan stan na korišćenje, naišlo je na veliko interesovanje Novosađana, budući da se za samo nedelju dana na oglas javilo više od stotinu ljudi.

Jedan od njih, Novosađanin Milenko Todosijević, kaže da ga je najviše privuklo to što poslodavac nudi i stan. "Nisam verovao kad sam video da nude i stan. Kao da su mene pitali šta mi treba, jer supruga i ja, sa dvogodišnjim detetom, živimo u grasonjeri, iz koje moramo da se iselimo za mesec dana jer više nemamo para da plaćamo", kaže Todosijević.

On navodi da mesecima traži posao, otkako je postao tehnološki višak u prethodnoj firmi i da ne bira puno. I u "Ciklonizaciji" navode da ne pamte da je ikada bila ovako velika zainteresovanost za neko radno mesto na njihovom konkursu.

"Radniku, pored redovne plate, u visini prosečne u Novom Sadu, nudimo i stan od 45 kvadrata, u našoj upravnoj zgradi. Priroda posla domara je takva da zahteva da je uvek prisutan u firmi, da brine o bezbednosti i on je, faktički, domaćin kuće", kaže Dario Aćimović, portparol ovog preduzeća.

  • 29.10.2013 10:33
    Ciklonizacija d.o.o. nije javno preduzeće.
    Te imaju potpunu slobodu da traže i nude šta hoće.
  • unapred

    29.10.2013 10:22
    Moze da se javi i 100.000 ljudi, zna se kako se u J(K)P dobija posao
  • Slavko

    29.10.2013 09:56
    hm
    Verovatno covek vec i stanuje tamo odavno pa ajd da ga ozakone.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti