Stari most kod Beške zatvoren do 31. oktobra

Stari most preko Dunava kod Beške od danas do 31. oktobra biće zatvoren za saobraćaja zbog radova, saopštili su Putevi Srbije.
Stari most preko Dunava kod Beške od danas do 31. oktobra biće zatvoren za saobraćaja zbog radova, saopštili su Putevi Srbije.

Most se zatvara zbog radova na prilaznim saobraćajnicama sa južne - beogradske strane, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno preko novog mosta.

Službeni prolaz će biti zatvoren tako da u tom periodu neće biti u funkciji OMV pumpa u smeru Novi Sad-Beograd, a otvara se službeni prolaz, neposredno pre petlje Beška.

Putevi Srbije pozivaju vozače da povedu računa o bezbednosti radnika.

  • jova limanac

    29.10.2013 11:40
    A kad je to stari most bio otvoren? Kanda sam propustio tu vest. Ovo mi samo liči da će osim mosta biti zatvoren i službeni prolaz pre pumpe, a otvara se novi malo dalje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti