Parcele za pristup Žeželju prenete Gradu

Gradonačelnik Miloš Vučević i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su Ugovor o prenosu prava na četiri parcele za izgradnju pristupnih saobraćajnica Žeželjevom mostu.

Gradonačelnik Miloš Vučević i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su Ugovor o prenosu prava javne svojine Republike u javnu svojinu Grada, bez naknade, na četiri parcele za izgradnju pristupnih saobraćajnica Žeželjevom mostu.

"Nakon preuzimanja tih parcela, Zavod za izgradnju grada će sprovesti neophodne procedure kako bi se iskoristila predviđena sredstva obezbeđena preko IPA fonda u vrednosti od 5,5 miliona evra", rekao je gradonačelnik.

Parcele na Trandžamentu i kod Beogradskog keja su već planirane za izgradnju pristupnih saobraćajnica koje će biti finansirane iz sredstava IPA fonda, dok će Grad obezbediti sredstva za izradu neophodne dokumentacije.

  • Jorgovanka

    31.10.2013 19:21
    Mislim da se ranije Grad nije bavio ovim stvarima, lepo je videti da Vučević ima sluha za ovakve stvari.
    Da ne napravimo most kao Đilasov, bez pristupnih saobraćajnica. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti