Prve porodice smeštene u Roditeljsku kuću u Petrovaradinu

U Roditeljskoj kući u Petrovaradinu, koju je predsednik "MK Grupe" Miodrag Kostić ustupio Dečijoj bolnici za potrebe lečenja dece obolele od malignih bolesti, smeštene su prve tri porodice.

U Roditeljskoj kući u Petrovaradinu, koju je predsednik "MK Grupe" Miodrag Kostić ustupio Dečijoj bolnici za potrebe lečenja dece obolele od malignih bolesti, smeštene su prve tri porodice.

Kuća koju koriste obolela deca sa svojim roditeljima, ima 1.400 kvadratnih metara, veliki broj soba, dnevni boravak, trpezariju i kuhinju, kao i prostor za rehabilitaciju i bazen, a dvorište je na površini od 18 ari.

Inicijativu za osnivanje Roditeljske kuće dalo je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka.

  • Volonter NURDORA

    01.11.2013 21:41
    Sve pohvale!
    Hvala od sveg srca Miodragu Kosticu! Svi koji su se sreli sa ovom bolesnom decom ne razmisljaju o poslovima ovog coveka nego ga gledaju kroz ovakva dela. Mene ne zanima za koliko je on kupio seceranu i kako je stekao ostalu imovinu, ja ga gledam kroz to koliko je pomogao deci koja boluju od ove opake bolesti. Oni sto pisu ruzne komentare neka dodju u NURDOR,neka posete ovu decu,pa ce videti koliko toj istoj deci znaci ovakav gest kakav je Miodrag Kostic uradio.
  • -

    01.11.2013 07:50
    -
    decu koju je on zarazio
  • 31.10.2013 17:40
    nebi li se spasao od robije...ne znam dali je vazan motiv kada i iz loseg mogu proizaci dobre posledice...kad se setim kako ga je verica barac izbusila pitanjima u emisiji u kojoj su zajedno ucestvovali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti