"Opera ultima" Novosadskog pozorišta dobila skoro sve nagrade u Vršcu

"Opera ultima" Novosadskog pozorišta/Ujvideki sinhaz dobila je gotovo sve nagrade na upravo završenoj Vršačkoj pozorišnoj jeseni.
"Opera ultima" Novosadskog pozorišta/Ujvideki sinhaz dobila je gotovo sve nagrade na upravo završenoj Vršačkoj pozorišnoj jeseni.

Novosadskom ansamblu pripala je nagrada za najbolju predstavu, Kokanu Mladenoviću za režiju ove predstave, Marini Sremac za kostim, Emina Elor najbolja je glumica a nagrada za najboljeg mladog glumca došla je u ruke Ištvanu Kerešiju.

Članovi žirija bili su: Milena Dravić, Predrag Ejdus i Jelena Bogavac.

Festival se održao u Vršcu od 25. do 31. oktobra.

U konkurenciji ovogodišnjeg, 21. izdanja ovog festivala, bili su Vrščani sa Brehtovom "Malograđanskom svadbom", SNP, NP i Budva Grad teatar sa "Slugom dvaju gospodara", Atelje 212 sa "Revizorom", JDP sa "Otelom" te virovitičko pozorište sa "Mačkom na usijanom limenom krovu". U čast nagrađenih poslednje večeri festivala igra se šabački "Rable - vrlina/greh".

Oni koji još nisu videli ovu spektakularnu predstavu imaju prilike da to učine večeras - 31. oktobra - kada je na repertoaru Novosadskog pozorišta, od 19 sati.

  • Mirna

    31.10.2013 19:55
    Anđeo
    Gledala predstavu. Glumac koji igra Anđela je genijalan. Preporučćjem West side stori, relaksacija totalna
  • 31.10.2013 18:56
    Bravo
    Svaka pohvala! Reč je izuzetnom porodičnom ansamblu, možda čak i najkvalitetnijem u našem regionu. Zaista je šteta što su prinuđeni da rade u veoma skromnim uslovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti