Otvoren konkurs za Festival mini filma

Medijska kuća "021" organizuje sedmi po redu Festival mini filma koji će biti održan 5. decembra u novosadskom Radio kafeu.
Medijska kuća "021" organizuje sedmi po redu Festival mini filma koji će biti održan 5. decembra u novosadskom Radio kafeu.

Ovogodišnja tema je "Moje parče neba".

Film mora biti autorski i ne može biti duži od 3 minuta, a moguće ga je snimiti kamerom ili mobilnim telefonom. Dobrodošle su i kompjuterske animacije, kao i fotografije ili crteži..

Rok za predaju radova koji se šalju internetom ili lično (Miletićeva 45) je 1. decembar.

Putem inerneta se filmovi postavljaju preko sajta Dropbox. Potrebno je da se prijavite na sajt preko linka https://www.dropbox.com/login
(email: fmf@021.rs lozinka: mojeparceneba) i svi radovi treba da se postavljaju u folder Radovi za 7. Festival mini filma.

U uži izbor ulazi deset radova, a dva pobednička filma (po proceni žirija i po proceni publike) biće nagrađena novogodišnjim putovanjem u Monte Karlo i kamerom. Sve informacije se mogu dobiti na mejl: fmf@021.rs.

Festival se organizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti