"Državni posao" kao predstava u Pozorištu mladih

Premijera pozorišne predstave "Državni posao" najavljena je za kraj novembra u Pozorištu mladih.
Premijera pozorišne predstave "Državni posao" najavljena je za kraj novembra u Pozorištu mladih.

Karte se još ne mogu kupiti na blagajni ovog teatra, a pošto je interesovanje za predstavu veliko ulaznice je potrebno rezervisati unapred.

Direktorka Pozorišta mladih Tijana Delić kaže za 021 da probe uveliko traju i da su izuzetno vodili računa o promeni medija. - Iza celog projekta stoji čitav tim stručnih ljudi koji radi na tome da se tv serija prebaci na pozorišne daske. Kroz ovu predstavu i jedno svojevrsno otvoreno pozorište razotkrićemo kako funkcioniše pozorišni mehanizam što će doprineti boljem kvalitetu same predstave - kaže Tijana Delić.

Ona dodaje da će tekst biti podložan promenama u smislu aktuelnosti teme. - Mislim da će publika dobiti ono što očekuje od Državnog posla i da će biti zadovoljna - smatra Delićeva.

U predstavi igra standardni trojac iz tv serijala koji se već drugu sezonu emituje na RTV-u - Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković. Uz njih će se na sceni pojavljivati i Slavica Vučetić, MarijaMitrović, Ervin Hadžimurtezić i Dejan Šarković.

Dramaturg je Svetislav Jovanov, a reditelj Petar Jovanović.

Predstave će se igrati u velikoj sali s početkom u 20h. Više informacija dostupno je na sajtu pozorišta. (S.K.)

  • Novonasađen

    07.11.2013 11:31
    Da ne potroše popularnost,kao "Kursadžije",i pređu u popunu termina.
  • Ko je ko?

    05.11.2013 20:59
    Prestava:)
    Dramaturg na predstavi bio je Svetislav Jovanov, profesor na FDU, ne znam da li gostujući ili kakav i dramturg Srpskog narodnog...
  • hasselbaink

    05.11.2013 20:57
    Momci
    Zar momci iz "Državnog posla"
    takođe nemaju državni posao?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti