Novosadski kik bokseri ponos grada i Srbije

Danas je u Gradskoj kući održan prijem za predstavnike kik boks reprezentacije Srbije, koji su na Evropskom juniorskom prvenstvu i na Svetskom seniorskom prvenstvu ostvarili izuzetne rezultate.
Danas je u Gradskoj kući održan prijem za predstavnike kik boks reprezentacije Srbije, koji su na Evropskom juniorskom prvenstvu i na Svetskom seniorskom prvenstvu ostvarili izuzetne rezultate.

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar rekao je da uspesi koje, na svetskim i evropskim takmičenjima ostvaruju novosadski sportisti u kik boksu, karateu, savateu i džudou pokazuju da Novi Sad postaje centar borilačkih sportova u Srbiji.

"Ono što meni predstavlja izuzetno zadovoljstvo, pored zapaženih rezultata, je pažnja koju treneri poklanjaju edukaciji ovih mladih ljudi i koliko su oni spremni da svoje veštine stave u funkciju borbe protv nasilja i daju svoj doprinos široj društvenoj zajednici", rekao je Svilar.

Na Evropskom juniorskom prvenstvu održanom od 14. do 22. septembra u Poljskoj učestvovalo je pet takmičara iz Novog Sada, koji su osvojili zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju.

U seniorskoj konkurenciji na Svetskom prvenstvu, održanom od 26. septembra do 6. oktobra u Brazilu, reprezentacija Srbije je ostvarila istorijski uspeh osvojivši 5 zlatnih, 4 srebrne i 9 bronzanih medalja.

Novi Sad je imao pet predstavnika među kojima su Nenad Pagonis i Miljan Vidović koji su u različitim disciplinama osvojili zlatne medalje.

  • Loznica

    02.11.2013 20:57
    Bravo momci
    Bravo momci,bravo za Loznicu za sjajne momke bracu,sve pohvale!!
  • Obozavalac

    01.11.2013 19:23
    Nenad Pagonis
    Jurassic Rock! jeeeeeeeeee...
  • zakasnela

    01.11.2013 16:19
    Ponosna
    Bravo momcima, napokon lepe teme. kada bi vise njih mogli da se posvete sportu gde bi nam bila omladina. Bravo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti