Završena obnova škole "Dositej Obradović"

Završena je druga faza obnove dela Osnovne škole "Dositej Obradović".
Završena je druga faza obnove dela Osnovne škole "Dositej Obradović".

"Škola je nadzidana, i adaptiran je jedan deo starih prostorija. Predstoji nam da školu opremimo novom opremom, a ako bude bilo sredstava i da uredimo veliko dvorište", rekao je Član gradskog veća zadužen za obrazovanje Radomir Dabetić.

Direktor OŠ "Dositej Obradović" Stanimir Paunić podsetio je da su se tokom druge faze renovirali toaleti, kuhinja i trpezarija i da je opremljen informatički kabinet i prostor za dečji boravak, što će mnogo olakšati odvijanje nastave i boravak učenika u toj školi.

Nadogradnja i rekonstrukcija škole se odvijala u dve faze, a iz budžeta Grada za obe faze izdvojeno je oko 89 miliona dinara.

  • Tea

    05.11.2013 18:40
    A sta ce kuhinja i trpezarija kad es deca razmile po pekarama,a smece ostave za sobom,valda kao trag da se ne izgube.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti