Zapaljen automobil vođi navijača FK Vojvodine?

Sinoć je oko 21 čas zapaljen automobil u ulici Ivana Kosančića. Povređenih nema, a nezvanično je pripadao vođi navijača FK Vojvodine.
Sinoć je oko 21 čas zapaljen automobil u ulici Ivana Kosančića. Povređenih nema, a reč je o džipu marke "mercedes ML".

Prema nezvaničnm informacijama, automobil je koristio vođa navijača FK Vojvodina Slobodan Milutinović (27).

Milutinovićev "mercedes" bio je parkiran, a on se nije nalazio u vozilu. Iako su vatrogasci stigli brzo, vozilo je u potpunosti izgorelo. On policiji nije mogao da kaže ni na koga sumnja ni koji su razlozi ovog napada.

Prema rečima očevidaca, oko 21 čas čula se snažna detonacija, a kada su izašli na terase, automobil je već bio u plamenu. Ostala vozila koja su bila parkirana nisu oštećena.

U policiji je potvrđeno da je džip zapaljen, a nezvanično je maskirana osoba polila vozilo zapaljivom tečnošću.

  • navijaću i ja

    06.11.2013 18:30
    od sada
    ...mada mi ne priliči godinama da se dernjam sa onom dečurlijom , ali od sledeće utakmice šal,kapa i odoh i ja da navijam.
    Bez posla sam , nemam kući ni sat da navijem , a žena mi ionako priča non-stop tj. kao navijena , tako da nju ne moram da navijam.
    Što bi narod rekao ,,bez starca nema udarca ,, a lopta je okrugla


  • nebitno

    06.11.2013 15:29
    Koje ste vi svi budale...
    Niko od vas ne zna nista ni o cemu a pravite se pametni, narocito ovi sto pisu sastave da kao objasne drugima sta se zapravo desava...
  • neko iz čopora

    06.11.2013 12:02
    @ mastodont
    evo druže da ti pojasnim o čemu se zapravo radi. Sloba a i njegov brat Nena diluju gudru već preko 10 godina. Sloba ima i jedog momka na duši kojeg je ispred RST-a ubio tako što mu je udarao glavu u betonsku kuglu. tada je bio maloletan pa smo čitali samo inicijale, bio je u popravnom domu i malo u zatvoru pa se vratio nabildovanih ruku, ramena i grudi a noge ko čačkalice (tipično zatvorski), ali kao velika faca na Grbavici. kad policiji spomeneš njih dvojicu koji su inače vođe G-3 ili ti treće generacije "Firme" bliski sa veterničkim klanom i zemuncima onda vidiš kako se menjaju boje lica više nego na zastavi parade ponosa i brže bolje se menja tema. Ne branim Slobu ali on ti je proizvod društva kojeg su kao klinca iz teškog detinjstva kriminalci uzeli pod svoje i dali mu novac, zaštitu, osećaj pripadnosti... sve što roditelji nisu mogli. Takođe on fizički nije mogao da prisustvuje na puno Vošinih utakmica jer je bio u ćuzi ili u begu ili je morao da diluje. Toliko o tome da je vođa navijača. Garantujem da ne bi mogao da nabroji ni 4 igrača koji sada istrčavaju na teren za Vošu. Novinarima je najlakše da generalizuju i da sve koje dolaze na utakmice okarakterišu kao dilere, huligane i narkomane jer će to zvučati senzacionalno i automatski će čitanost biti veća. Tako da ti je on jedan tipičan kriminalac pod zaštitom države kojem se društvo divi (što zbog mercedesa, što zbog keša koje troši u izlascima tako mlad) a uz pomoć ovakvih tekstova, policije i svih političara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti