OŠ "Petefi Šandor" i Jovina gimnazija najuspešnije u sportu

Osnovna škola "Petefi Šandor" i Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" ostvarile su najbolje rezultate na sportskim takmičenjima, u prethodnoj školskoj godini.  
Osnovna škola "Petefi Šandor" i Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" ostvarile su najbolje rezultate na sportskim takmičenjima, u prethodnoj školskoj godini.

 

Dodela priznanja najuspešnijim školama u sportskim takmičenjima se ove godine organizuje po 12. put. Savez za školski sport Novog Sada prati rezultate 36 osnovnih i 22 srednje škole, a rangira se svaki uspeh u školskom sportu ekipno i pojedinačno, na opštinskom, okružnom, međuokružnom i republičkom nivou što školama donosi određeni broj bodova.

Prema ovim kriterijumima u 2013. godini u kategoriji osnovnih škola najuspešnija je škola "Petefi Šandor", na drugom mestu je škola "Đura Jakšić", a na trećem "Miloš Crnjanski".

U kategoriji srednjih škola za najbolju proglašena je Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj", na drugom mestu je Gimnazija "Isidora Sekulić", a trećeplasirana je Srednja škola "Svetozar Miletić".

  • Anonimus3

    31.05.2014 11:02
    Osnovna skola ''Petefi Sandor'' najbolja.. Bravooo!!!
  • Majka

    08.11.2013 08:41
    Bravo!!!!!
    Kao majka jedne od devojčica koja redovno donosi medalju sa tih takmičenja tvrdim da su nastavnici fizičkog vaspitanja u OŠ "Petefi Šandor" posvećeni deci i radu. Deca se bave sportom ali ne nužno onim u kom predstavljaju školu.
  • 07.11.2013 23:23
    tuđe perje
    Sve je to smešno i jadno...To je toliko mali broj dece s obzirom na broj učenika u školi,da nije za pomen.Čast jako malom broju izuzetaka,ali sve su to rezultati sportskih klubova i roditela platiša,,,Zna se da je Fiz.vasp.skoro pa nestalo na svim nivoima školovanja(od predškol.do fakultet.)Zašto i to znamo,a niko nema petlju da to stavi na dnevni red,kao i čitav sistem obrazovanja....Svim sportistima i njihovim trenerima i roditeljima SVAKA ČAST;ali NE volim kad se neko kiti tuđim perjem...I još nešto, sam sistem rada Školskog sporta je dugi niz godina isti ,vode ga isti ljudi i KATASTROFALAN je...U sistemu nema sistematskih takmič.po razredima,školama,discipl.,nego učestvuje samo mali broj dece sportista koji se odaberu dan pred takmič.,,...i.t.d....mogu roman napisati i muka mi je od ovog...A deca nam iskrivljena,gojazna,neznaju hodati i što je najgore,gledam ih u parku,neznaju se igrati!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti