Otvoren drugi deo tržnog centra Big Si

Drugi deo Tržnog centra Big Si danas je svečano otvoren.
Drugi deo Tržnog centra Big Si danas je svečano otvoren.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor kompanije Big Si Srbija Robert Jahav presekli su vrpcu i svečano otvorili tržni centar izraelske kompanije.

"Čestitam  kompaniji Big Si na otvorenom tržnom centru, a ono što je veoma bitno za Grad je da su svi rokovi ispoštovani i što je zaposlenje u ovom tržnom centru našlo hiljadu naših sugrađana. Posebno me je obradovala najava gospodina Roberta Jahava da oni neće ovde stati sa investicijama i da će nastaviti sa ulaganjem u neposrednom okruženju ovog tržnog centra", rekao je  Vučević.

Ambasador Izraela u Republici Srbiji Nj.E. Josef Levi je istakao da Novi Sad i Srbija zaista zaslužuju ovaj moderan tržni centar sa domaćim i svetskim brendovima, ukupne veličine 40.000 kvadratnih metara u koji je investirano preko 50 miliona evra, a što je najvažnije koji će zapošljavati hiljadu ljudi.

  • Nsadista

    08.11.2013 09:45
    Fabrike VS Hipermarketi
    Menjam 50 veeeelikih šoping centara,
    za jednu maaalu fabrikicu.
  • Ljubopitljiv

    08.11.2013 09:43
    Neka ovde aktivni DS trolovi kažu koliko je fabrika otvorio Pavličić, pošto na sva usta traže proizvodne pogone, živo me zanima???
  • Zoran Vucevic

    08.11.2013 09:02
    Kiti se tudjim perijem
    Nista nisu uradili samo nastavljaju sve sto je zapoceto i sada otvaraju, a apsolutno nisu zasluzni nizasta. To samo govori o gradonacelniku koji je nazalost nesposoban! I zaposljava vise nego sto su svi ranije bolje novinari da se pozabave tim stvarima nego sto se shlihtaju takvima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti