Zelenilo finansira firmu ćerke svoje radnice

Na račun privatne firme "CERP", čiji je pravni zastupnik ćerka članice Nadzornog odbora JKP "Gradsko zelenilo", od početka godine uplaćeno je 250.000 dinara.
Na račun privatne firme "CERP", čiji je pravni zastupnik Ivana Cucić, ćerka Nade Cucić, članice Nadzornog odbora JKP "Gradsko zelenilo", to javno preduzeće od početka godine uplatilo je ukupno 250.000 dinara.

Firma je registrovana kao Centar za evroregionalne poslove, ali nije poznato na ime kojih usluga je uplaćen novac.

Niko u Zelenilu nije bio spreman da konkretno objasni po kom osnovu je to preduzeće potpisalo ugovor o poslovnoj saradnji sa pomenutom firmom, niti su odgovorili zbog čega su im do septembra uplaćivali svakoga meseca po 25.000 dinara. - Članica Nadzornog odbora Nada Cucić u svom vlasništvu nema privatnu firmu. Iz tog razloga, nema potrebe da vam odgovaram na drugo i treće pitanje - piše u odgovoru koji je potpisao portparol Zelenila Ivan Nožinić.

Inače, firma CERP registrovana je na adresi Beogradski kej 41, gde stanuje Nada Cucić. Reporteri "24 sata" uverili su se da na pomenutoj adresi zaista postoji ova firma, s tim što nije istaknuta tabla sa nazivom, već je na poštanskom sandučiću markerom ispisan naziv. Ispod toga piše i prezime porodice Cucić.

Ni u sindikatu Zelenila ne znaju da njihovo preduzeće sarađuje sa privatnom firmom CERP. - Nikada u firmi nismo imali takve, niti slične ugovore, sklapane sa privatnim firmama koje su u vlasništvu nekog našeg radnika ili njihovih rođaka - rekao je predsednik Samostalnog sindikata Ljubomir Popović.

  • ilija

    15.11.2013 13:49
    pikaso
    neko skuplja slicice, a ja eto, markiram sanducice
    To za narodnog heroja nije ni malo lose- penzija- sigurica!
  • 15.11.2013 07:32
    istina*****
    Zelenilo za prvih osam meseci ove godine u minusu 178 miliona???! Malo je to,koje kakvi ručkovi za diplomirane stočare i ne školovane konobare i ne školovanog malog Marka garant koštaju više.Krive prošlu vlast a zaboravljaju da će i oni biti prošli,mada već su prošli jer su uništili zelenilo,jaka im je kadrovska politika stalne radnike teraju na 65% da bi mogli da zaposle svoj politički kadar a da ne pričamo o putovanjima za stranku na račun firme na Kosovo,u Beograd itd. Sram vas bilo,podnesite ostavku kad niste sposobni da vodite firmu koja je na državnim jaslama.U radno vreme posao a u slobodno vreme stranačke aktivnosti!!!
  • ilija

    14.11.2013 18:47
    pikaso
    ne mora svako da razume ali svi
    čitaju.ja sam nezaposlen i sigurno mi nije pravo da neko onako, uz put, dobija 25000! Al' eto zapažam..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti