Dečji vašar u subotu u Bloku

Ispred Mesne zajednice "Omladinski pokret" u subotu, 16. novembra, biće održan Dečji vašar, na kojem će mališani moći da prodaju i razmenjuju igračke, knjige i rukotvorine.
Ispred Mesne zajednice "Omladinski pokret" u subotu, 16. novembra, biće održan Dečji vašar, na kojem će mališani moći da prodaju i razmenjuju igračke, knjige i rukotvorine.

Vašar će trajati od 10h do podneva, a prijava je besplatna. Kako za 021 kaže predsednik Saveta MZ Marko Mirković, jedino što je potrebno je da se roditelji sa decom izlagačima pojave petnaest minuta pre početka manifestacije.

"Ovo organizujemo sa ciljem dobrog druženja, a za mlađe klince ovo će biti i dobra vežba iz matematike", kaže Mirković.

On dodaje da će za sve učesnike i posetioce nakon završetka vašara biti organizovana žurka uz osveženje i animatore, a u slučaju lošeg vremena vašar će biti održan u velikoj sali Mesne zajednice.

Prema Mirkovićevim rečima, u planu je da se ova manifestacija, u čijoj je organizaciji učestvovala i "Tržnica", ubuduće održava svakog meseca. (M.S. - miodrag@021.rs)

  • NS

    14.11.2013 22:16
    @ Čič@
    Demokrate je drye, nece valjda SNS :D
  • NT

    14.11.2013 21:49
    za Blokovac - odlican odgovor
    za Čič@ - zašto je to važno ako je ideja dobra?
    Hoćete bojkotovati ako Vam kažem da MZ "drži" DS, a "Tržnicu" "drži" DSS? I šta sad? Hoćete istovremeno lupiti i plus i minus? Zašto nešto ne može da bude jednostavno, lepo i dobro?






  • Blokovac

    14.11.2013 20:22
    Moja MZ
    Pa Savet MZ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti