Informatika nabavlja materijal za Kulturni centar?!

JKP "Informatika" kojom upravljaju kadrovi Treće Srbije raspisala je javnu nabavku za izradu štampanog materijala za potrebe Kulturnog centra, kojim takođe rukovode predstavnici ove političke organizacije.
JKP "Informatika" kojom upravljaju kadrovi Treće Srbije raspisala je javnu nabavku za izradu štampanog materijala za potrebe Kulturnog centra, kojim takođe rukovode predstavnici ove političke organizacije.

Tender podrazumeva štampanje plakata, vizitkarti, kataloga, knjiga, časopisa, flajera, ugovora, memoranduma i fascikli.

Nejasno je zbog čega Informatika plaća troškove drugih preduzeća. Objašnjenje nesvakidašnjeg postupka javne nabavke nismo uspeli da dobijemo u ovom preduzeću, ni u Kulturnom centru, iako su pitanja poslata još prošle nedelje. Direktor Dejan Čelar je ranije za Blic rekao da "to što su raspisali javnu nabavku ne znači i da će sve to platiti".

Podsetimo, Informatika i KCNS ranije su sarađivali na projektu iznalaženja domaće reči za digitalizaciju, na kojem je pobedilo "ubrojčavanje". Nagradu na konkursu obezbedila je upravo Informatika.

  • Max

    20.11.2013 22:39
    Информатика
    Укинимо лопове, поднесите захтев за одјављивање свих пљачкашких ставки на рачуну: Димничарина, Градско земљиште, Дератизација - дезинсекција, Екологија.

    Тражимо од ЈКП Чистоћа да директно њима плаћамо услугу.

    Прекинимо финансирање лопова преко наших џепова....
  • novosadjan

    20.11.2013 00:31
    samo me interesuje koji kreten lupa minuse
  • Katon nešto mlađi

    19.11.2013 17:11
    UKINITE "INFORMATIKU"!
    Kao što je Katon Stariji svako svoje izlaganje u rimskom senatu završavao rečenicom:"Uostalom mislim da Kartaginu treba razoriti...",tako bi svi koji misle da im je dosta parazitsko-pljačkaške "udruge" znane kao "Informatika"NS trbalo da svako svoje izjašnjavanje na ovom sajtu zaključe sa:UKINITE "INFORMATIKU"!A možda i neka grupa naFB?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti