Dug zakupaca 6,6 miliona evra

Dug zakupaca prema "Poslovnom prostoru" iznosi, sa kamatom, oko 6,6 miliona evra, rečeno je u ovom preduzeću.
Dug zakupaca prema "Poslovnom prostoru" iznosi, sa kamatom, oko 6,6 miliona evra, rečeno je u ovom preduzeću. Direktor "Poslovnog prostora", Marko Cvijan, kaže da je pojedinim dužnicima omogućeno da dug izmire u više rata.

"Preduzeće ima trenutno vodi neku vrstu sudskog postupka protiv svih dužnika. U osnovi to su postupci otkaza Ugovora o zakupu, i ukoliko dužnik ne izmiri dugovanja, sledi tužba za naplatu potraživanja. Broj podnetih tužbi je, za sada, 71", navodi Cvijan.

On dodaje da redovni zakupci, odnosno oni koji plate zakupninu do 15. u mesecu, mogu da ostvare popust do 20 procenata, kako je prošle godine odlučeno u Skupštini grada.

Poslovni prostor upravlja sa 764 objekta, u koje je smešteno 1968 poslovnih prostora, odnosno oko 210 hiljada kvadratnog prostora. U ovom preduzeću zaposleno je 52 ljudi, što je za 11 procenata manje u odnosu na prethodnu godinu.
  • pawlle

    25.05.2010 16:48
    i treba , nemoj te im platiti nista jer lihvari ne znaju koliko da traze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti