Studenti preprodaju kartice za ishranu u menzi

Preprodaja kartica za menzu sve je popularnija među studentima u Novom Sadu, a kampus i studentske grupe na Fejsbuku preplavljene su ovim oglasima.
Preprodaja kartica za menzu sve je popularnija među studentima u Novom Sadu, a kampus i studentske grupe na Fejsbuku preplavljene su ovim oglasima.

Oni koji imaju pravo da se hrane u menzi, a to ne žele, svojim kolegama, najčešće onima koji su na samofinansiranju, prodaju svoju karticu i na tome zarade i po nekoliko hiljada dinara.

Izrada kartice za menzu košta 2.500 dinara, a studenti je preprodaju i za 7.000 dinara.

U Službi ishrane Univerziteta u Novom Sadu kažu za 24 sata da nisu primetili da ima dosta studenata koji koriste tuđe kartice.

  • Sovlja

    28.11.2013 16:05
    Bravo!
    Bravo za novinara koji je u nedostatku inspiracije morao da napise ovaj tekst i unesreci hiljade studenata koji su na samofinansiranju i sad nemaju sta da jedu. Jos jednom, hvala ti gari, pobedio si...
  • 18.11.2013 19:03
    roditelj studenta-kriminalca
    ajmo sad,gospodo,sve procesljajte-beograd,nis, kragujevac,suboticu i ostale stud.centre,ako vam je toliko stalo do zakona i pravde! ali bilo bi bolje da hvatate krupnije zverke od mrsavih studenata-kriminalaca,koji bi protivzakonito da jedu splacine po ceni koja nije ekonomska.za 225 din.niko normalan ne bi rucao u menzi.zahvaljujem.
  • djuro

    18.11.2013 14:38
    nedajte kartice da vam uzmu
    Ko je prodao karticu drugome ucinio je prekrsaj.Ko je kupio karticu od drugog ucinio je prekrsaj,ali ko to moze da dokaze.Dragi studenti ja sam na vasoj strani,pa ako vam traze na uvid karticu i vi imate tudju karticu kod sebe,a ne daju vam da koristite menzu zbog toga izadjite i nemoj te praviti probleme,jer sutra ce vec biti drugacije,ali ako vam neko oduzme karticu a nije ovlasteno lice za takve stvari ili vam trazi licne podatke a nije takodje ovlasteno lice za tu radnju,pozovite policiju da utvrde identitet osobe ili same ustanove koja obavlja tu radnju i ako nisu ovlasteni da vam oduzmu karticu ili vas legimitimisu obrati te se advokatu i podnesite tuzbu protiv tih lica ili te ustanove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti