Pojedini Novosađani za grejanje duguju ukupno tri milijarde dinara

Javno komunalno preduzeće Novosadska toplana saopštilo je danas da je ugroženo grejanje zbog duga građana i firmi za grejanje i toplu vodu, od ukupno oko tri milijarde dinara.
Javno komunalno preduzeće Novosadska toplana saopštilo je danas da je ugroženo grejanje zbog duga građana i firmi za grejanje i toplu vodu, od ukupno oko tri milijarde dinara.

Novosadska toplana je na svom sajtu navela navela imena 20 najvećih dužnika, kojima grejanje nije uključeno zbog dugovanja. Najveći dužnik duguje 2.288.626 dinara.

"Apelujemo na sve dužnike da u što kraćem roku izmire svoje obaveze Toplani, kako bi toplifikacioni sistem mogao da funkcioniše", piše u saopštenju.

Ko su dužnici možete videti OVDE

  • msp

    27.11.2013 22:37
    ********
    A šta će raditi sa potrošačima koji koriste gas ,greju se a na setu od gasa se ništa ne pomera.Broj isti o potrošnji stoji i čovek koji popisuje gas samo pogleda stanje isto upiše okrene se i ode.E sad kako je vlasnik kuće uspeo da blokira da se prilikom korišćenja gasa Neokreću BROJEVI NA SETU i nema nikakve potrošnje.Kako to otkriti.U kuću nemože da se uđe jer se nesme,pa zato i nemože da se dokaže da se čovek greje na gas i koristi ga.
    Čega se sve ovaj naš čovek neće dosetiti.Nek mi neko otkrije kako se to radi.
    I ja bi da se grejem (jer se grejem) na gas i (plaćam redovno )ali da mi se sat neokreće.Brojevi da stoje stalno na istom.
  • 19.11.2013 10:16
    Naravno da ce da iskljuce onima koji ne placaju.
  • Novosadjanin

    19.11.2013 08:14
    Grejanje
    Ne mogu da verujem da se neko žali da mu je isključeno grejanje, a nije ga platio. Ja sve svoje obaveze redovno izmirim, pa šta ostane.Inače, meni je toplo u stanu, pa nemam na šta da se žalim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti