VIDEO: Novosadski mladići se drogiraju na ulici po danu

Snimak dva mladića iz Novog Sada, na kom intravenskim putem uzimaju heroin, osvanuo je na Jutjubu.
Snimak dva mladića iz Novog Sada, na kom intravenskim putem uzimaju heroin, osvanuo je na Jutjubu.

 

Autor videa je Novosađanin zaposlen u firmi ispod čijeg prozora se često mogu zateći iskorišćeni špricevi.

Na snimku se jasno vide dva mladića, sa kesicom heroina i špricevima. Jedan od njih je raskopčao pantalone i zabo iglu u predelu prepona, a potom udahnuo nešto što mu je dao drugi mladić. Obojica na tom mestu provode još neko vreme, nakon čega odlaze.

"Firma u kojoj radim nalazi se u zgradi koja gleda na dvorište. U jednom njegovom zaklonjenom delu, u koji niko ne dolazi, ranije sam primećivao gomilu đubreta i iskorišćene špriceve. Pre nekoliko dana slučajno sam tu zatekao dva momka kako se drogiraju i snimio ih. Tu je noću mrkli mrak, pa pretpostavljam da im je to redovno mesto okupljanja", ispričao je za "Blic" autor ovog snimka.

Na pitanje da li je nekome prijavio ovaj slučaj, odgovorio je da nije jer ne zna ko je u takvim situacijama nadležan.

  • LOL

    20.11.2013 18:57
    Policija?
    Kod nas u ulici ima nekoliko dilera čim krene zalazak sunca eto njih na kraju Doža Đerđa ulice.A mušterije im se posle bodu po ulazima, u samim hodnicima zgrada, ispred trafo stanice u Zorana Petrovića(gde nema šanse da prođete a da ne nagazite na špric).Policija je zvana više puta priznali su da ih sve znaju i da ne mogu ništa.Više ih ni ne zovemo jer ne mogu da ih udalje ukoliko nije za njima raspisana poternica .Ukoliko ih uhvate pre nego što se bocnu mogu ih uhapsiti za posedovanje a kada već unesu u sebe otrov to više nije kriminalana radnja.Ostaje nam samo da se zaključamo iza blindiranih vrata i da čekamo da odu.Jer bože moj ako ih neko nalupa onda je to napad na bolesnog čoveka pa na kraju ti završiš u zatvoru.Zaštićeni su kao beli medvedi.
  • Milojko

    19.11.2013 11:44
    Sha ima veze da li je dan, kad ti padne mrak na oci? :D
  • Medical

    19.11.2013 10:57
    MENZA
    Bitno da ste vi zabranili studentima da jedu, problem dilera i narkomana ionako nije toliko velik. Stoka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti