Omladinski pokret - zajednica za primer

U Mesnoj zajednici "Omladinski pokret" prošle subote održan je prvi Dečiji vašar na kojem su mališani prodavali i razmenjivali igračke, knjige i rukotvorine.
U Mesnoj zajednici "Omladinski pokret" prošle subote održan je prvi Dečiji vašar na kojem su mališani prodavali i razmenjivali igračke, knjige i rukotvorine.

I odrasli su se u većem broju odazvali ovoj akciji, pa su deca imala i ozbiljne kupce i tako "zaradili" svoj prvi novac.

Posle dva sata prodaje na prepunih desetak štandova ispred Mesne zajednice stiglo je prvo osveženje, pa onda i zabava uz animatore, sa kojima su deca uživala više od sat vremena. Samom događaju je prisustvovalo stotinak dece, a još toliko i starijih sugrađana.

Pošto je prvi dečiji vašar protekao odlično, predsednik Saveta MZ Marko Mirković najavio je da će ova manifestacija prerasti u tradicionalnu.

  • 20.11.2013 22:17
    OBRAZ
    Stvarno ste jadni i jedni i drugi, zbog ovakvih stvari me ni jedna stranka nikad nece videti u svojim krugovima, vise volim da imam i manje ali da barem mogu mirno da spavam i da prolazim ulicom da da mi niko ne prebacuje iza ledja, ali nismo svi takvi 99% ljudi u srbiji bi prodalo svoju guzicu samo da se smesti negde.
  • Salens

    20.11.2013 18:10
    mesna zajednica omladinski pokret se pretvorila u porodicno preduzece,majka u savetu..zena je napredovala u gradsku upravu a ovde sve kao misli na decu..
  • Marko

    20.11.2013 17:57
    Hejteri mozete samo da mrzite Blok! Ja tu zivim vec... Paaa mogu da kazem decenijama i ide na bolje! Ziveo Blok! Svi ste vi od nas krali ideje, i za uskrs i za koncerte i za terene i za ovakve organizacije za decu, mi smo sve UVEK PRVI zapoceli! BLOK!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti