Dance Fest od petka na Spensu

Internacionalni plesni festival Dance Fest Novi Sad, peti po redu, održaće se u petak, subotu i nedelju, od 22. do 24. novembrau maloj dvorani Spensa.
Internacionalni plesni festival Dance Fest Novi Sad, peti po redu, održaće se u petak, subotu i nedelju, od 22. do 24. novembrau maloj dvorani Spensa.

Dance Fest Novi Sad je festival koji slavi kvalitet i raznolikost plesnih stilova kroz live nastupe i radionice. On predstavlja fuziju mladih plesača, budućih i već poznatih umetnika, kao i priznatih svetskih plesača i koreografa. Uzrast učesnika se kreće od 3-30 godina a zastupljen je veliki broj street i art  plesova kao što su: klasičan, moderan i jazz balet, akro plesovi, etno/nacionalni plesovi, mjuzikl, MTV produkcija, Hip hop, Break dance, Electro dance i mnogi drugi.

Festival je namenjen deci i omladini, ali i roditeljima, nastavnicima, svim građanima koji brinu o pravilnom i zdravom odrastanju dece preporučujući im i usmeravajući ih na kvalitetne kulturne sadržaje.

Festival se sastoji od takmičarskog i revijalnog dela kao i vanscenskih plesnih radionica koje će biti održane od strane renomiranih koreografa i plesača širom sveta.

Ovogodišnji program traje tri dana:

Petak 22. novembar predviđen je za plesne radionice i seminare koji će se održati u stonoteniserskoj sali SPENS-a od 10h-13:50h od strane renomiranih stručnjaka iz različitih plesnih stilova. Nakon toga, u 15:00h počinje prvi takmičarski dan koji će trajati do 21:30h. Tokom prvog dana, pored takmičarskih numera, publika i učesnici će imati priliku da uživaju u svečanom otvaranju Festivala i u nastupu naših najlmađih sugrađana iz ustanove "Radosnog detinjstva", hora muzičke radionice Do Re Mi, kao i folklorne grupe KUD-a “Sonja Marinković”

Subota, 23. novembar - od ranih jutranjih sati drugi takmičarski dan koji traje do večernjih časova kada je planiran početak plesne žurke.

Nedelja, 24. novembar - treći dan takmičenja i dodela nagrada po kategorijama i uzrastima, kao i proglašenje TOP 20 grupa i formacija koje će nastupati u kasnijoj Gala večeri. Od 19:30h zakazan je početak Gala večeri koja predstavlja svečanu ceremoniju sa najboljim izvođačima i interesantnim programom. Nakon toga, priprema se proglašenje TOP 4 a zatim i pobedničke koreografije.

Ulaznice za Festival, mogu se kupiti u petak, subotu i nedelju na blagajni Spensa po ceni od 300 dinara po danu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti