Apelacioni sud dobio šest novih sudija

Odlukom Visokog saveta sudstva, Apelacioni sud u Novom Sadu dobio je šest novih sudija.  
Odlukom Visokog saveta sudstva, na dužnost sudija Apelacionog suda u Novom Sadu stupili su Miroslav Alimpić, Savo Đurđić, Smiljka Matković, Zoran Paripović, Zdenka Stakić i Darko Tadić.

 

Smiljka Matković je do sada obavljala sudijsku funkciju sudije Privrednog Apelacionog suda, Miroslav Alimpić, Zdenka Stakić i Savo Đurđić obavljali su funkciju sudija Višeg suda u Novom Sadu, Zoran Paripović funkciju sudije Višeg suda u Zrenjaninu i Darko Tadić funkciju sudije Osnovnog suda u Novom Sadu.

Odluka o njihovom imenovanju za sudije Apelacionog suda doneta je 22. oktobra. Kako za 021 kaže portparolka Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić Jokić, to znači da oni više neće obavljati prethodne funkcije, a njihovi predmeti biće raspoređeni među preostalim sudijama Osnovnog i Višeg suda.

"Visoki savet sudstava raspisalo je konkurs za nove sudije koji je nedavno završen, pa bi uskoro trebalo da bude poznato ko će biti nove sudije", poručuje Tomić Jokić. (V. K.)

  • opaaaaaaaaa

    21.11.2013 12:58
    bravo
    evo nama jos vece oluje i zla cuvajte
  • Simonida

    21.11.2013 05:04
    Slučaj Pahomije
    Među izabranim sudijama Apelacionog suda, je i osoba koja se potrudila da zastari tužba protiv onog popa pedofila.Sramota!
  • НиколаНС

    20.11.2013 18:48
    Апелациони суд
    То она екипа која дефинитивно ослобађа кривце а кажњава жртве.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti