Ocu petoro dece oduzimaju tezgu jer je "pravio nerede"

Prodavcu nameštaja i jednom od organizatora nedavnog protesta na Najlon pijaci Sekuli Glišiću, iz Uprave "Tržnice" su poručili da napusti svoje prodajno mesto jer je izazivao nerede.
Prodavcu nameštaja i jednom od organizatora nedavnog protesta na Najlon pijaci Sekuli Glišiću, iz Uprave "Tržnice" su poručili da napusti svoje prodajno mesto jer je izazivao nerede.

Ukoliko bude izbačen sa pijace, Glišić kaže da će tužiti "Tržnicu" i zatražiti pomoć gradonačelnika.

Oko 50 prodavaca na Najlonu su pre 20 dana blokirali ulaz na pijacu, protestujući zbog čestih krađa nameštaja i lošeg obezbeđenja. - Saopšteno nam je da treba da se pismenim putem obratimo direktoru, a da će šef Najlon pijace obavestiti Upravu da bi se što pre našlo rešenje. Nakon 20 dana, šef pijace mi je saopštio da sastanka neće biti, a da će mi oduzeti boks jer sam izazivao nerede prethodnih dana - navodi Glišić koji ima petoro dece.

Iako "Tržnica" za obezbeđenje plaća 10.000 dinara mesečno, lopovi su Glišiću odneli nameštaj u vrednosti od 1.000 evra. Kolege i on su tražili bolje uslove za rad i nije mu jasno zašto je na meti Uprave "Tržnice". Dodaje da će bez obzira na pretnje uplatiti zakup i za decembar.

- Ako odbiju da uzmu novac i pokušaju da me izbace sa pijace, tužiću Tržnicu jer nemaju pravo da to rade. Mušterije godinama dolaze kod mene i kupuju robu. Ako me izbace, izgubiću mogućnost da prehranim porodicu - kaže Glišić za 24 sata.

  • femanon

    24.11.2013 13:22
    pa to . ..
    to sto kradu od nas prodaju tamo. ako ste izgubili vase biciklo juce potrazite ga na najlon pijaci :)
  • Uncas

    22.11.2013 14:09
    Da li neko "normalan"radi u upravi te Tržnice???
    Uzimaju pare i pare i pare, a pijace su ruglo...prave pijace sa 100 stepeni leti i -59 zimi,nema nijedne kante za smeće,zimi neočiste sneg(a naplaćuju i dalje!),da ne pominjemo što imaju plate i SVI zaposleni su preko veze!
    Ima toga još....
  • Limanac

    22.11.2013 14:08
    Koga je moliti - nije ga kuditi
    Dok ti isteraš pravdu...
    U svakom slučaju, ako nisu smeli da ti oduzmu tezgu - dobićeš ih na sudu. Ali, ako su smeli (a tvoja reakcija sa uplatom za decembar mi sluti na to) - onda si se preigrao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti